Zomerhuisje Drenthe

 

De zomer is een periode waar velen naar uitkijken. Lange dagen buiten zijn en volop genieten van de omgeving waar je bent. Even de sleur van het dagelijkse achter je laten en naar een plek waar je helemaal tot jezelf kan komen; dat kan bij dit Zomerhuisje in Drenthe op Charme Camping Vorrelveen in Beilen, Midden-Drenthe.

Landelijk Genieten

Charme Camping Vorrelveen is een kleine camping die landelijk gelegen is. Vanaf het terras bij je zomerhuisje kijk je over het weidse landschap. Je wordt in de ochtend wakker gemaakt met fluitconcerten van alle vogels en in de avond zie je de vogels scheren over het weiland of ooievaars landen nadat een wei zojuist gemaaid is. Kijk naar de ondergaande zon en bedenk dat jij deze mooie momenten gewoon mag meenemen met al je andere herinneringen tijdens de vakantie in Drenthe.

Comfortabel huisje bij Charme Camping Vorrelveen

Op het terrein van deze charme camping staan 3 houten Finse vakantiehuisjes. Ze zijn geschikt voor 4-5 personen en voorzien van alles. Er zijn 2 slaapkamers, waar 4-5 slaapplaatsen zijn. Er is een luxe keuken met inventaris, een tv en een veranda. Bij alle ramen zijn horren geplaatst. We zitten uiteindelijk in landelijk gebied. De koeien lopen vlak achter de zomerhuisjes in Drenthe langs. Wijzelf hebben geen boerenbedrijf, maar de nieuwsgierige koeien van de buren geven veel vertier om naar te kijken vanaf je stoel op het terras.

Er is de mogelijkheid om verse broodjes te bestellen voor de volgende ochtend. Dat is heerlijk, vooral met een beetje huisgemaakt jam die in het winkeltje te vinden is.

Komt u met kinderen; zij zullen zich goed vermaken. Er zijn vele skelters om mee te rijden, er is een klimfort met zandbak en een trampoline. Hier oefenen de kinderen altijd wie de mooiste salto of gekste sprong kan maken.

Ga op verkenning vanuit uw Zomerhuisje in Drenthe

Drenthe is een provincie met veel verschillende gezichten en locaties. Er is voor iedereen wel een leuke, passende, inspirerende of mooie activiteit te vinden. Ga fietsen langs bos, heide en vennen. Ga op zoek naar alle hunebedden. Maak eens een mooie rit langs de verschillende kunstobjecten of beeldentuinen. Neem de kinderen mee naar een blote voeten pad als het net geregend heeft. Gegarandeerd plezier. Of maak een wandeling door een van de mooie natuurparken. Ervaar het oer gevoel dat Drenthe heeft en ga naar Orvelte. Of stippel een smaakroute uit en laat je onderweg inspireren tot het maken van het heerlijkste camping gerecht dat je ooit hebt gemaakt!

tegenliggers
koeien buurman bij Plattelandscamping

Smaakvol verblijf

Hierboven had ik een smaakroute al genoemd. Er zijn in de nabije omgeving vele bedrijven die hun eigen producten aan de man proberen te brengen. Het dichtste bij is een fokbedrijf die Blonde Aquitaines heeft en hun eigen vlees aan huis verkopen. Ze weten dan heel goed welk dier waar heeft gelopen en wat ze hebben gegeten. Een melkveebedrijf dichtbij verkoopt huisgemaakte zuivel producten. Niet heel veel verder is een geiten bedrijf die zijn eigen kaas verkoopt. Iets verder is een boerderijwinkel, een biologische groentebedrijf en een blauwe bessenkweker. Er is een aardig gevarieerd aanbod in de gemeente.

Kom genieten op Charme Camping Vorrelveen

Hebben we u kunnen overtuigen om eens naar dit Zomerhuisje in Drenthe te komen? Of wilt u nog wat verder snuffelen tussen de foto’s die we hebben. Kijk dan even hier verder.

Het is zo fijn om even er tussen uit te gaan met uzelf, familie of vrienden. Gewoon even onderdompelen in een andere omgeving. Laat u verrassen hoe gevarieerd Drenthe en de omgeving van Vorrelveen is.

Wilt u meer informatie, dan kunt u met ons contact opnemen of op de website verder kijken bij de chalets.

Graag tot ziens!