Weekje weg met het gezin

 

Ontdek hoe mooi Drenthe is als u een weekje weg met het gezin wilt ondernemen.

Vanaf Charme Camping Vorrelveen, gelegen in de gemeente Midden-Drenthe, kunt u de hele provincie Drenthe verkennen. Maar omdat de camping tegen de grens van Friesland aanligt, wordt het aanbod voor het ondernemen van leuke activiteiten nog breder.

Charme Camping Vorrelveen

De camping is een kleine camping met 5- groene sterren en 2 keer op rij een nominatie voor beste kleine camping van het jaar!

Wij staan dan ook voor kwaliteit van de camping en goed gastheerschap vinden wij heel belangrijk. We wonen op het terrein en zijn dan ook altijd actief aanwezig.

Op pad in Drenthe met het gezin

Drenthe heeft voor het hele gezin leuke activiteiten te ondernemen. Groot of klein; voor ieder is er iets leuks! Via de link naar lokale activiteiten ziet u wat er te doen is in de regio. Maar behalve de georganiseerde activiteiten is de provincie zeer gevarieerd in het keuzeaanbod:

  • natuurgebieden voor wandelingen of fietstochten
  • schaapskooien
  • klimparken, kabouterpaden en belevenispaden
  • Nature game als de kinderen wat groter zijn
  • Boomkroonpad
  • Geopark de Hondsrug met het mammoetpad
  • Dierentuin.

Wissel een leuke dag onderweg af met een rustdag op de camping. De kinderen zullen zich niet vervelen. Er is namelijk een groot speelveld met trampoline, kabelbaan, speelfort en er zijn veel skelters te vinden.

U zult zien dat een weekje weg met het gezin heel veel plezier kan geven vanaf Camping Vorrelveen.

Naar Camping Vorrelveen bij weekje weg met het gezin

Charme Camping Vorrelveen is een kindvriendelijke camping die ruimte biedt aan de kinderen om heerlijk te spelen, zichzelf te zijn en te genieten van avonturen die ze beleven tijdens de vakantie. Tijdens de kampvuren vertellen de kinderen wat ze die dag beleeft hebben en wat ze het liefste doen. Terwijl de papa’s en mama’s pannenkoekjes bakken voor hun kroost, hangt de koffiepot boven het vuur om nadat de kinderen weer aan het spelen zijn, een heerlijke verse kop koffie te drinken. Zo krijgt het hele gezin aandacht tijdens een weekje weg met het gezin.

Alle dagen van de week zijn er verse broodjes te bestellen en af te halen in de ochtend. De kinderen doen dit graag voor u, ze komen zelfs met de skelter en aanhanger voor het vervoer van de broodjes naar de tent of caravan.

Een keer pizza eten, die door de eigenaresse Bianca gemaakt wordt, is voor iedereen een feestje. Ze worden gebracht bij uw kampeermiddel.

Kampeert u niet, maar wilt u toch graag naar een kleine vakantieplek, dan hebben we voor u een Finse houtstapelbouw vakantiewoning. Er staan er 3 op de camping die u kunt huren. Ze zijn te gebruiken voor 4-5 personen en voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens een vakantie. Er is een eigen badkamer, 2 slaapkamers, terras en een prachtig uitzicht!

Weekje weg met het gezin

Wilt u graag een keertje er even tussen uit, een weekje weg met het gezin, kijk dan eens of Charme Camping Vorrelveen een leuke plek voor u is.

Op de fotogalerij van de camping kunt u inspiratie opdoen.

Lijkt het u wat: boek dan snel een plekje via de button op de pagina of neem even contact op met ons.

U bent van harte welkom!