Wandel en Fietsarrangement

Wandelen of fietsen tussen oeroude Drentse dorpjes, Stoere Hooglanders, Vennetjes en Heidevelden vol schapen kan het hele jaar door wel. Maar in het najaar van 2020 is er een heel mooi Wandel en Fietsarrangement. U als houder van de CKE kaart heeft hiermee een voordeel. Dit leuke arrangement bij Charme Camping Vorrelveen is nieuw en speciaal voor houders van deze kaart. Wat houdt dat nu in?

Inhoud arrangement

ruime plaatsen bij Vorrelveen

U verblijft 5 nachten op Charme Camping Vorrelveen. Bij aankomst ontvangt u een route naar keuze en u spreekt met de eigenaar af wanneer u de route wilt volgen. Wij zorgen er dan voor dat die dag een picknickmand voor u klaarstaat zodat u de hele dag kunt genieten van de fijne Drentse sfeer met heerlijke streekproducten in de picknickmand. Met een Wandel en fietsarrangement vanaf Camping Vorrelveen maakt u van uw vakantie een bijzondere!

 

Omgeving

HooglanderDe routes lopen gedeeltelijk door de Nationaal parken Het Drents-Friese Wold of het Dwingelderveld. Beide parken hebben ieder hun eigen sfeer. Het Drents-Friese Wold heeft dorpen als Diever en Appelscha binnen de grenzen. Het is een van de grootste natuurgebieden van Nederland met bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden. Het gebied is ook aangewezen als Natura 2000 gebied. Het Dwingelderveld is het grootste aaneengesloten natte Heide gebied van West-Europa. Er lopen 2 schaapskuddes met herder om het gebied in goede conditie te houden. Dwingeloo en Ruinen vallen onder dit gebied. Verder gaan de routes langs Leggeloo met zijn oude boerderijen, het Blauwe meer en de Drentse Hoofdvaart.

Camping Vorrelveen

Charme Camping Drenthe

Kamperen bij Charme Camping Vorrelveen is kamperen met de charme van het platteland. U geniet van de koeien in de wei en ziet de zon prachtig ondergaan met vele kleurschakeringen. De weidsheid die het platteland met zich meebrengt is rustgevend. Menig gast gaat op een van de bankjes, met uitzicht over het land, zitten mijmeren en laat alles onder genot van een kop koffie of een goed glas wijn op zich inwerken. De camping is goed onderhouden en het toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming zodat in het najaar u geen koude voeten hoeft te hebben.

Nog even alles op een rij:

Wandel- en fietsarrangement (op basis van 2 personen):

  • Verblijf van 5 nachten
  • Fietsroute en/of wandelroute
  • Picknickmand
  • Geen aanbetaling
  • Tot 7 dagen voor aankomst mogelijkheid tot kosteloos annuleren of omboeken
  • Verblijf vindt plaats tussen 1 september en 25 oktober 2020
  • U bent in het bezit van een CKE kaart van de ANWB

Prijs arrangement is voor 2 personen + eventuele  meerprijs voor extra personen.

Kosten voor 2 personen: €79,95. Voor een persoon extra: € 24,75. Dit is allemaal exclusief de toeristenbelasting á €1,30 pppn.

Reserveren kan hier! Of bel met de camping: 0593527261.