Voordelige Septembermaand<

U kunt de hele maand September kamperen op Camping Vorrelveen!

Hoe fijn is het als de dagen beginnen te korten om nog even te genieten van het buiten zijn. De natuur begint zich in zijn winterjas te hullen. De bladeren verkleuren en de vruchten zijn rijp en klaar om geoogst te worden. Daar maken de vogels dankbaar gebruik van. Ze vliegen af en aan om te smullen van al die besjes aan de struiken rondom de camping. Geniet mee van het vogelorkest en kom kamperen tijdens de Voordelige Septembermaand!

Natuurlijk kamperen in Drenthe!

Drenthe is een koploper voor toeristisch verblijf met al zijn mooie fietspaden en natuurgebieden. U kunt uw dagen vullen met prachtige tochten op de fiets of te voet. De natuur gaat in September al richting herfst en dat is te zien. Nadat in Augustus de heide volop heeft gebloeid, zien we nu het rijpen van alle vruchten en brengen koude nachten prachtige mistflarden in de vroege ochtend. Laat u verrassen door de variatie in de omgeving van Charme Camping Vorrelveen.

Huren op Charme Camping Vorrelveen!

Wilt u liever iets huren of samen met andere gasten genieten van Drenthe, dan kunt u bij ons een chalet huren. De comfortabele chalets staan op het terrein van de camping en u bent zo bij elkaar om samen een kop koffie te drinken en te genieten van het ruime uitzicht van ons terrein. Kom samen genieten tijdens de Voordelige Septembermaand!

In september kampeert u voor € 299.- op Camping Vorrelveen.

  • met 2 personen
  • Camper/caravan/tent & auto
  • 30 nachten inclusief 60 KwH stroom en daarna betaalt u €0,50 per verbruikt KwH.
  • Warmwater/douchen
  • Super snel WiFi
  • Ruime plaatsen
  • Elke dag verse broodjes en pizza’s te bestellen.

Exclusief toeristen belasting € 1.30 p.p.p.n.

Boek snel op de boekingspagina!

Camping Vorrelveen met z'n allen aan de picknicktafelCamping Vorrelveen kampeerveld

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.