Voor kinderen

Groot speelveld

Op het speciale speelveld is voor kinderen uit verschillende leeftijden voldoende vermaak.   Er is een kabelbaan en een machtig speelfort inclusief zandbak.

Populair zijn de skelters en de trampoline. Daarmee zijn de kinderen uren zoet. En als het al een keer regent, dan zoeken ze elkaar op in de (verwarmde) huiskamer. Hier staan (strip)boeken en spellen. Voor de allerkleinsten is Duplo aanwezig.

We hebben geen animatie programma. We houden het liever bij spontane activiteiten. Pannenkoekjes bakken of broodjes roosteren boven een kampvuur. Of voorlezen voor de kleintjes. Welk kind geniet hier nu niet van.

De kinderen kunnen ook iedere ochtend zelf de broodjes komen halen in het winkeltje. Dat vinden ze heel leuk om te doen.

In de omgeving voor kinderen

In de omgeving zijn allerlei leuke activiteiten te ondernemen zoals het kabouter pad of het blote voeten pad in het Drents Friese woud. Maar ook een groot zwembad in Assen voor als het slecht weer is of de kinderen kennis laten maken met het oude Drenthe in museumdorp Orvelte of bij het Hunebedmuseum in Borger. Een ritje maken in het boevenbusje bij het gevangenismuseum in Veenhuizen. Wist u dat het Drents museum in Assen ook een interactieve kinderafdeling heeft? Zo is er nog veel meer. In ons winkeltje staat veel informatie over de verschillende activiteiten.

Geef een reactie