Vakantiehuisje

U wilt graag op vakantie in Drenthe op een klein terrein. U houdt van rust en ruimte, u fietst graag, u komt met kinderen en u zoekt een compleet huisje. Dan kan het wel eens zo zijn dat Camping Vorrelveen het vakantiehuisje voor u heeft!

Vakantiehuisje op Camping Vorrelveen

Op onze camping staan 3 Finse houtstapelbouw woningen. Ze zijn robuust en duurzaam. Ze zijn namelijk gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken en vloerverwarming. Er zit een eigen doucheruimte in en ze hebben allen 2 slaapkamers. Bovendien hebben ze een veranda met windscherm waarmee u uw blik over het land kan laten gaan.

Op vakantie met de kinderen

Een verblijf op Camping Vorrelveen is voor kinderen ook fantastisch. Ze hebben er alle ruimte om te spelen met de skelters, in het klimfort, met de kabelbaan of op de trampoline. Vaak lopen de koeien achter de huisjes wat een hoop plezier geeft. Een vakantiehuisje huren maakt een vakantie met kinderen een stuk overzichtelijker. Je hoeft minder spullen mee te nemen en kan toch de voordelen van een klein terrein ervaren. De kinderen die spelen heel snel met de anderen die aanwezig zijn.

Activiteiten met kinderen

In de weide omgeving is heel veel te doen met kinderen. Drenthe is actief met het opzetten van leuke activiteiten die ook voor de jongeren aantrekkelijk zijn. Voorbeelden zijn Geopark de Hondsrug of The Nature game. Maar ook een wandeltochtje over een kabouterpad of een blote voetenpad zijn erg leuk. Of een dagje naar Wildlands of Kabouterpark Exloo. Er zijn ook verschillende waterplassen in de buurt. Maar een dagje spelen op de camping is ook leuk.

gebruik van de zon is duurzaam

Een Vakantiehuisje voor fiets- en wandelliefhebbers

Fietsen in Drenthe is een van de grootste activiteiten die vakantiegangers ondernemen. Het fietsknooppunten netwerk is ook zeer uitgebreid en sluit aan op het netwerk in Friesland. De vele gezichten van Drenthe maken dat een fietstocht altijd afwisselend is. De variatie van dorp naar bos naar heide naar platteland is steeds aanwezig. Behalve een fietsknooppunten netwerk is Drenthe ook hard aan het werk om een wandelknooppunten netwerk te ontwikkelen. Er liggen al hele stukken, maar nog niet overal.

Comfort bij thuiskomst

Hoe fijn is het dan om na een lange dag buiten terug te komen in een vakantiehuisje voorzien van alle comfort. Er is een uitgebreide keuken aanwezig met vaatwasser en oven. Er is vloerverwarming en de douche is een echt genot om onder te staan. De dag afsluiten op de veranda met een maaltijd en onder het genot van een lekker glaasje sap of wijn de zon onder zien gaan. Wie mijmert er dan niet eventjes weg en laat alle leuke momenten van de dag even langskomen!

Een vakantiehuisje huren op Camping Vorrelveen

Een vakantiehuisje huren kan voor velen aantrekkelijk zijn. Lees gerust nog even verder op een van de volgende pagina’s: