Vakantiehuisje op de camping

 

Weg van de drukte en de massa! Tijd voor rust, ruimte en elkaar. Dat is waar vakantie voor bedoeld is. Genieten van de natuur rondom uw vakantiehuisje op de camping, van geen wekker hoeven te zetten en van het feit dat de kinderen heerlijk kunnen spelen. En natuurlijk genieten van Drenthe. Zo kan ik nog veel meer opnoemen.

Charme Camping Vorrelveen

De camping heeft op het terrein 3 luxe vakantiehuisjes staan en 27 toeristische plaatsen. Ze zijn mbv houtstapelbouw opgebouwd wat afkomstig is uit Finland. En ze zijn gerenoveerd, want de chalets zijn opnieuw opgebouwd. De chalets zijn voorzien van een luxe keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, vloerverwarming en een veranda. In de rustige landelijke omgeving komt u helemaal tot rust en kunt u Drenthe gaan verkennen. Komt u met kinderen, die kunnen volop spelen  op de camping. Hier is een groot speelveld met kabelbaan, trampoline, tafeltennistafel en een speelfort. En er zijn verschillende skelters om uit te kiezen.

Ondanks dat we een kleine camping zijn, hebben we veel voorzieningen. Er is een klein winkeltje voor de vergeten boodschappen en streekproducten. Hier haalt u ook uw vers gebakken brood op en verse eitjes. Er is ijs te verkrijgen en u kunt heerlijke, door Bianca gemaakte, pizza’s bestellen.

Genieten van de natuur vanuit uw vakantiehuisje op de camping

 

Er zijn veel natuurgebieden in de omgeving van de camping. De bekendere zijn het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Iets minder bekend zijn het Fochteloërveen en de Drentse AA. Dit zijn allen nationaal parken.

Maar ga ook eens kijken op de Hondsrug, waar het Hunebedcentrum en het Boomkroonpad gehuisvest zijn. Voordat u naar de bekender gebieden gaat is het goed om te weten dat zeker de laatste in een prachtig natuurgebied ligt. Wanneer er meer tochten gemaakt gaan worden door de natuur; kijk dan ook bij Boswachterij Hooghalen en het Hijkerveld. Dit zijn voorbeelden van Drentse natuur met veel geschiedenis in zich. Van uitgestrekte heidevelden tot aan het cultuurlandschap rondom de brinkdorpen en landgoederen. Zo kunt u rondom Dwingeloo vele afwisselende wandeltochten maken. En daarna op de brink heerlijke warme chocolademelk of koffie drinken!

Geen wekker hoeven zetten

Vakantie is de tijd voor rust en eigen tempo. Als u wakker wordt van de fluitende vogeltjes en het tijd is voor het ontbijt, ga dan op het terras genieten van het uitzicht en de luxe van verse warme broodjes met heerlijke huis jam die door Bianca gemaakt is. Geen haast; de natuur en omgeving staan de hele dag tot je beschikking. Ga op jacht naar brocante en oude voorwerpen door kringloopwinkels af te struinen in de buurt. Ga op hunebeddenjacht. Wandel langs landgoederen of laat de natuur op je inwerken. Er is zoveel te doen op een dag. Of misschien juist wel niets doen en met een goed boek een fijn plekje opzoeken. Later aan het einde van de dag ga je lekker eten op het terras en laat de belevenissen van die dag nog eens langskomen. Staar in de verte en zie de zon ondergaan. Dat is vakantie! Genieten is zo eenvoudig!

pizza bij chalet camping

Genietende kinderen bij uw vakantiehuisje op de camping

Als de kinderen kunnen spelen, dan zijn ze blij. En als de kinderen blij zijn, zijn de ouders dat ook. Op de camping is veel te spelen zoals hierboven staat. Maar buitende camping zijn ook veel activiteiten te ondernemen voor alle leeftijden.

  • De Drentse Koe
  • Outdoor Klimpark Grolloo
  • Hunebedcentrum
  • Blote voeten pad
  • The Nature Game
  • Buitencentrum Boomkroonpad
  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Belevenispad Hoogersmilde
  • Het Blauwe meer voor een dagje strand en water.

Vervelen hoeft u zich niet bij Charme Camping Vorrelveen. Een dagje rust of een dagje actie. Het kan allemaal vanuit uw Vakantiehuisje op de camping!