Vakantiehuisje Drenthe

Op vakantie naar Drenthe is een ontdekkingsreis voor jong en minder jong. Bent u op zoek naar een vakantiehuisje in Drenthe, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een Fins houtstapelbouw chalet op een Charme Camping Vorrelveen waar rust en comfort centraal staat. Ga op reis door Drenthe vanuit een van onze vakantiehuisjes en laat alle schoonheid van deze provincie op je inwerken.

Charme Camping Vorrelveen

Op onze kleine, charmante camping staan 3 Finse houtstapelbouw chalets. De camping ligt midden tussen de weilanden. Dat brengt een fantastisch uitzicht met zich mee. De camping heeft naast de 3 huisjes ook 27 toeristische plaatsen. Daarom is het ook erg leuk om samen op vakantie te gaan met familie of vrienden die graag kamperen.

Finse huisjes in Drenthe

De huisjes zijn geschikt voor 4-5 personen. Ze hebben allen een veranda die een uitzicht over het weiland geeft. Iedere avond is dat genieten van de ondergaande zon. Een leuke toevoeging is de vuurhaard die bij elk huisje staat. Met zo’n gezellig vuurtje lijkt er geen einde te komen aan de avond!

In de buurt is lokaal heel goed aan vlees en groentes te komen. Extra lekker vanwege het duurzame karakter. Vlees komt van een boer die zijn eigen vleeskoeien fokt en slacht. Bij dit vlees weet je waar het gestaan heeft en dat ze het goed hebben gehad.

Verder is elk huisje voor zien van een luxe keuken, een eigen doucheruimte en vloerverwarming. De bedden worden voor u opgemaakt en er zijn handdoeken en keukentextiel aanwezig.

Op de camping kan je verse broodjes bestellen of vraag bij de eigenaar naar een vers gemaakte pizza. Dan kun je de hele dag door Drenthe op pad zonder te bedenken wat er die avond gekookt wordt.

De vakantiehuisjes in Drenthe hebben elk hun eigen naam, afgeleid van een Drentse eigenschap. Bosuil, Zonlicht en Bloeiende Heide zijn de verschillende namen.

Vakantie in Drenthe

Op vakantie gaan is altijd een feestje. Drenthe heeft voor gasten in alle leeftijden iets leuks te ondernemen.

Drenthe is een goede fietsprovincie met een uitgebreid fietsknooppunten netwerk. Hiernaast wordt ook het wandelknooppunten netwerk uitgebreid. Vanaf uw vakantiehuisje in Drenthe is Drenthe zo te ontdekken. Stap op uw fiets en ontdek de nationaal parken die vlakbij liggen. Het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld, het Fochteloërveen en de Drentse AA gebied liggen allemaal binnen fietsafstand.

Verder heeft Drenthe ook voor kinderen heel leuke activiteiten. Teveel om allemaal hier te benoemen. Kijk eens op de pagina bij Drenthe.nl.

Maar een dagje op de camping blijven is ook heerlijk. Gewoon genieten van de weidsheid met een goed boek. Luister dan ook eens naar de wulpen die in hoog in de lucht hun lied laten horen. De koeien die langskomen hebben grote interesse voor wat onze gasten doen.

Kinderen zullen zich zeker niet vervelen met de grote hoeveelheid aan skelters die hier staan. Ze maken al snel vriendjes op de camping en zijn de hele dag druk met elkaar. De trampoline is een plek waar ze veel te vinden zijn. Of heerlijk zoeven door de lucht met de kabelbaan. Wat een feest!

Vakantiehuisje Drenthe bij Camping Vorrelveen

Voel je welkom op onze camping!

Wij, John Teuben en Bianca vd Berg, staan voor u klaar om u een prachtige vakantie te geven in het mooie Drenthe. Een vakantiehuisje in Drenthe als fijne uitvalsbasis om de provincie te ontdekken. Comfortabel en voorzien van alle gemakken biedt onze camping een prettig vakantieadres. Kijk nog even bij de foto’s of bent u al overtuigd? Boek dan snel een leuke vakantie en kom genieten!