Vakantiehuis Westerbork

 

Wilt u graag op vakantie in de buurt van Westerbork? En zoekt u een vakantiehuisje bij Westerbork? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren op Charme Camping Vorrelveen vakantiehuisjes voor 4-5 personen met een formidabel uitzicht over het land.

Charme Camping Vorrelveen

De vakantiehuisjes bij Westerbork staan in de het hart van Drenthe. De ligging is landelijk en in het midden van verschillende natuurparken. Het zijn sfeervolle huisjes. Ze zijn van Fins hout en het is een houtstapelbouw systeem. Robuust en sfeervol zijn de karaktereigenschappen. Toch zijn ze comfortabel, want met vloerverwarming en een luxe keuken zijn de huisjes zeer prettig het hele jaar door.

Natuurpracht

Drenthe is een oer provincie. Hier vind je grote stukken natuur waar je flinke fiets- en wandeltochten kan maken. De natuur is het hele jaar door indrukwekkend. In het voorjaar geniet je van het frisse groen. De zomer laat een zinderende hitte zien over het land en prachtige bloemen. In de herfst geniet je van de kleuren in het bos en in de winter beschermt de natuur zich tegen de kou en laat een magisch landschap zien.

camping met chalet

Westerbork en Orvelte

Vanuit uw vakantiehuis Westerbork is er een prachtige fietstocht naar Westerbork en Orvelte. Langs het Oranjekanaal, die in de 17e eeuw is gegraven voor de ontsluiting van het veengebied t.o.v. Emmen naar de Drentse hoofdvaart, fietst u in een mooie route naar Orvelte. Daar stapt u terug in de tijd en zijn prachtige Drentse boerderijen te bewonderen.

Herinneringskamp Westerbork, dat achter Hooghalen ligt, is ook heel goed te bereiken vanuit het vakantiehuis. Maak een mooie fietsroute m.b.v. de knooppunten en laat de route lopen langs het voormalige kamp. Terwijl u de Drentse natuur op u laat inwerken, krijgt u ook de nodige historie mee.

Dat is niet alleen bij het herinneringskamp, maar ook als u door Orvelte wandelt of het gebied rondom Frederiksoord gaat verkennen.

Vakantiehuis Westerbork

Ook in het najaar is Drenthe een genot om te vertoeven. Verblijf dan in een van onze 3 chalets om de omgeving te verkennen, want ze zijn het hele jaar door te huren. Ze zijn voorzien van alles om uw verblijf zeer aangenaam te maken. De bedden zijn opgemaakt en er liggen handdoeken. Zo hoeft u ook niet heel veel bagage mee te nemen. En eenmaal aangekomen op uw vakantieadres, kan u direct genieten en vakantie vieren.

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan met uw vraag.

Wilt u boeken, dan kan via de button bovenaan de pagina of deze link.