Vakantie op de camping

 

Tijd voor vakantie? Denk dan eens aan een vakantie op de camping!

Vakantie hebben betekent tijd voor ontspanning en tijd voor jezelf en je reisgenoten, vaak familie of vrienden. Het kan ook ontdekken van een ander stuk land of cultuur betekenen. Bij Charme Camping Vorrelveen in Drenthe kan dat allemaal. Een fijne kleine camping in Drenthe, een provincie waar veel te ontdekken is. De sfeer is gemoedelijk; er zijn ruime plaatsen en het uitzicht op de camping is fenomenaal.

Ontdek Drenthe

Drenthe is een geliefde provincie waar veel te beleven is. Het is een provincie met veel geschiedenis die bepalend zijn geweest voor de vorming van de provincie. Vandaag de dag is nog altijd goed zichtbaar in de vorm van de hunebedden door de hele provincie heen. De bossen en heide zijn nog steeds onderhevig aan vorming en verandering, maar ook zo mooi om door te fietsen en te wandelen.

Charme Camping Vorrelveen

Bij Camping Vorrelveen kom je voor een fijne en rustige Vakantie op de camping. De sfeer is rustig met 25 plaatsen en 3 houtstapelbouw vakantiewoningen. Toch kan er veel gezellig gekeuvel zijn en hoor je de kinderen spelen en ravotten met elkaar op het speelveld dat ligt naast het kampeerveld.

Er zijn veel voorzieningen op deze kleine camping die het predicaat heeft van een kleine TOP camping van de ANWB:

 • goed sanitair gebouw met vloerverwarming
 • 3 units privé sanitair inpandig
 • winkeltje met broodjesservice, streekproducten en enkele boodschappen
 • fietsenstalling
 • ruime plaatsen, allen voorzien van stroom
 • oog voor duurzaam kamperen
 • slechtweer ruimte
 • oplaadpaal voor auto’s
 • kampvuurplaats
 • speelveld met skelters, trampoline, kabelbaan en klimfort
 • pizza en soep
 • gezamenlijke maaltijd.

De camping ligt in landelijk gebied wat een prachtig uitzicht en fraaie zonsondergangen geeft. Maar meerdere natuurgebieden liggen op fietsafstand van de camping.

Vakantie op de camping in Drenthe

Kom Drenthe ontdekken vanaf Charme Camping Vorrelveen. Of je nu graag de natuur in gaat, samen door een dorpje wilt slenteren of een museum bezoeken. Drenthe heeft het allemaal!

Op fietsafstand van de camping ligt het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold, het Hijkerveld en het Drentse AA gebied.

Westerbork, Orvelte, Dwingeloo en Diever zijn veel bezochte dorpen die nog veel laat zien van Drenthe van vroeger. Oude boerderijen en fraaie brinken waar je op een terrasje kan zitten. Vaak kan je met een dorpsommetje het dorp ontdekken en genieten van een soort oer sfeer.

De musea in Drenthe laten veelal het Drenthe van vroeger zien. Het hunebedmuseum, museum van Weldadigheid en het gevangenismuseum zijn hier voorbeelden van. Maar het Boomkroonpad is een leuke activiteit om te ondernemen en de natuur van bovenaf te ontdekken.

vakantie op de camping in Drenthe

Vakantie op de Camping bij Vorrelveen

Er is van alles te doen in Drenthe tijdens de vakantie, maar gewoon niets doen is natuurlijk ook heel fijn. Eindelijk tijd om een boek te lezen of spelletjes met de kinderen doen. Laat de zon zijn werk doen en geniet van haar warmte. De rust van de dag komt over je heen, de koeien in het weiland grazen en de weidevogels dartelen in de lucht. In de avond wordt niet gekookt, maar lekker mee eten bij Bianca’s Bistro of een pizza bestellen die door John bij de caravan, camper of tent wordt gebracht. Dat is pas echt vakantie op de camping!

Zin gekregen? Boek een plekje via de button hierboven of stuur een vraag naar de camping. Genieten is zo eenvoudig!