Vakantie met de hond in Drenthe

 

Hoe fijn is het dat u op vakantie gaat en uw trouwe viervoeter gaat gewoon mee. Op vakantie met de hond in Drenthe kan heel goed bij Charme Camping Vorrelveen! 

Uw huisdier is van harte welkom bij ons op de camping of in een Finse vakantiewoning.

De natuur in met de hond

Drenthe staat bekend om zijn/haar mooie natuur. Urenlang kan je slenteren door de bossen en over de heide. Dat is natuurlijk ook hartstikke leuk om met de hond te doen. Hij/zij gaat graag met u mee op ontdekkingsreis door Drenthe.

Op de camping met de hond

U en uw trouwe viervoeter zijn van harte welkom op onze kleine charmante camping. Op uw kampeerplaats zijn 2 aangelijnde honden toegestaan. Uitlaten kan buiten het terrein of in een van de gebieden die ik hieronder beschrijf.

Wilt u graag een hek rondom uw plaats zetten, neem dan even contact met ons op zodat we een geschikte locatie kunnen uitzoeken.

U kan ook verblijven in een vakantiewoning met uw hond. We hebben 3 Finse houtstapelbouw vakantiewoningen; chalet Bloeiende Heide is geschikt voor een hond.

Ook hier is het geen probleem om een hek te plaatsen voor uw hond zodat de vrije loopruimte wat ruimer is.

De honden mogen niet het weiland in; dat heeft alles te maken met de ontlasting van de honden waar koeien ziek van worden.

Activiteiten met de hond

Uiteraard is wandelen met uw hond de grootste activiteit die te ondernemen is in Drenthe.

Er zijn verschillende losloopgebieden en vlakbij is er een natte neuzen route te lopen.

Niet ver van de camping is ook een hondenspeeltuin. Hier kan uw hond naar hartenlust met andere honden spelen.

Zo is het voor u en voor uw viervoeter een waar feestje om op vakantie te gaan met de hond in Drenthe!

Charme Camping Vorrelveen

Onze kleine camping met 26 plaatsen is een camping die door de ANWB beloond is met 5 groene sterren en heeft een nominatie voor beste kleine camping 2023 gekregen. Hoe mooi is dat!

Samen met uw hond op vakantie in Drenthe vanaf een centrale plek in de regio is waardevol. Een ruime kampeerplaats vlakbij verschillende natuurparken maken uw vakantie afwisselend, maar ook ontspannend. Want op de camping zijn er verse broodjes te verkrijgen en na een lange wandeling kan u zelfs een huisgemaakte pizza bestellen!

Op vakantie met de hond in Drenthe

Heeft u zin om eens lekker een tijdje ertussen uit met uw hond, kom dan eens langs. Boek snel een plekje of laat u inspireren door het bekijken van de beelden van onze camping.

Kom genieten van de ontspanning in Drenthe!

op vakantie op leuke kleine camping met de hond