Vakantie in eigen land met hond

 

Wilt u de komende vakantie niet ver weg; denk dan aan een vakantie in eigen land met hond en kom kamperen op Charme Camping Vorrelveen in Drenthe! Lekker buiten zijn met uw viervoeter en door de natuurgebieden in de omgeving lange wandeltochten maken.

Voor een prettig verblijf en voor een blijde hond hoef je niet heel ver te rijden tijdens een vakantie.

Charme Camping Vorrelveen

Kamperen of logeren tijdens de vakantie in eigen land met hond ; het kan allebei bij ons. Op de camping is uw hond welkom, maar ook in één van de vakantiehuisjes is uw hond welkom. De hond is onderdeel van het gezin en gaat dus gewoon mee op vakantie.

Met de hond kamperen

Op ons terrein is uw hond zeer welkom voor een fijne vakantie in eigen land met de hond.  U kan overal gemakkelijk van het terrein aflopen om de hond uit te laten. En wilt u een rustige plaats voor uw viervoeter, geef dat even aan zodat wij u een geschikte locatie kunnen geven.

De hond moet echter wel aan de lijn en mag niet worden uitgelaten in de weilanden ivm de koeien die daar grazen. We hebben een maximum van 2 honden per kampeermiddel.

De Drentse natuur in met uw hond

De camping ligt vrij centraal te midden van verschillende natuurgebieden. Hier kunt u prachtige tochten maken en genieten van de schoonheid en de variatie van de natuur in Drenthe. Er zijn ook verschillende losloopgebieden in de buurt; zowel in het bos als bij een meertje. Een paar voorbeelden zijn:

  • Ellertshaar in boswachterij Schoonloo
  • Drents-Friese Wold achter Hoogersmilde
  • Dwingelderveld oost bij Spier
  • Dwingelderveld Lheederzand
  • Dwingelderveld noord Beilen, etc.

Logeren met de hond

Op Charme Camping Vorrelveen kunt u ook terecht als u op vakantie gaat in eigen land met de hond. We hebben 3 Finse houtstapelbouw chalets, waarvan er één geschikt is voor een verblijf met de hond. Dat is chalet Bloeiende Heide.

De vakantiewoning is geschikt voor 4 personen en 1 hond. Er is een luxe en uitgebreide keuken en een prima badkamer. Aan de woning is een terras waar u heerlijk kan zitten en kan wegkijken over het weiland. Iedere avond wordt u getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Er staat een vuurton bij uw huisje waar u zelf een vuurtje kan stoken en kan grillen. Zo kan de avond heerlijk lang duren.

Hondenspeeltuin

In Beilen is een hondenspeeltuin aanwezig. Hier kan u uw hond lekker laten rennen en spelen met andere honden. In Drenthe zijn nog meer speeltuinen; ook in Assen en Hoogeveen. De speeltuin is volledig omheind en er staan verschillende speeltoestellen voor ieder niveau. De tuin is 24 uur per dag toegankelijk en kost 1 euro per bezoek.

Op vakantie in eigen land met hond

Blijft u dit jaar in Nederland en wilt u op vakantie met uw hond, denk dan eens aan Drenthe en aan Charme Camping Vorrelveen waar u en uw hond zeer welkom zijn.

De camping die klein is met 25 plaatsen en 3 vakantiehuisjes, maar groots in gastvrijheid en ontzorgen. Iedere dag vers gebakken brood en bijna alle avonden de mogelijkheid om niet zelf te hoeven koken en je lekker laten verwennen. Zeg nou zelf: zo is een vakantie toch helemaal goed.

Genieten is zo eenvoudig! Klik snel door via de bovenstaande button voor een plekje of doe inspiratie op bij de fotogalerij.