Seniorencamping Drenthe

 

Even een weekeindje er tussenuit of een heerlijke rustige vakantie in Drenthe? Dat kan bij Charme Camping Vorrelveen in Drenthe. Een camping in landelijk gebied waar een fijne rustige atmosfeer hangt. De camping is kleinschalig, gemoedelijk en persoonlijke aandacht voor u als gast. Precies waar een seniorencamping Drenthe aan moet voldoen.

Plek met uitzicht

Doordat onze camping landelijk gelegen is, hebben veel plaatsen een ruim zicht over het land. Door de groene beplanting is de camping alle behalve leeg. De plaatsen langs de weilandrand zijn dan ook zeer geliefd. Gasten die ons vaker bezoeken, weten dat en die plaatsen zijn dan ook altijd als eerste geboekt. Want zeg nu zelf hoe fijn is het om een eerste kopje koffie te drinken met een uitzicht over het land waar de regenwulpen hun vlucht maken met hun kenmerkende geluid!

Fietsen en wandelen

Vanaf de Seniorencamping Drenthe is het goed fietsen en wandelen. Drenthe heeft een uitgebreid fietsknooppunten netwerk. Het wandel netwerk wordt steeds verder ontwikkelt. Doordat het landschap vlak is, is het heel plezierig fietsen en wandelen in de Drentse omgeving.

De camping ligt in het hart van Drenthe tussen het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld en het Drentse AA gebied in. Dit biedt een legio aan mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Zelfs de jaarlijks terugkerende gasten ontdekken steeds weer nieuwe wegen en gebieden.

Op de camping is ook voldoende informatie te verkrijgen om een leuke route te maken. Maak ook eens een stadswandeling in Groningen of Leeuwarden en laat u onderdompelen in de geschiedenis van deze steden.

Indien u uw eigen fiets niet mee kan nemen, kan u een fiets huren bij een rijwielhandelaar in Hoogersmilde. Zij brengen en halen de gehuurde fiets.

jeu de boules op seniorencamping drenthe

Comfortabel kamperen op seniorencamping Drenthe

Kamperen mag best met een beetje luxe. De camping beschikt over goede faciliteiten. Er is een ruim toilet gebouw met verschillende douche ruimtes. In de familiedouche zijn 2 douches zodat er tegelijk gedoucht kan worden. Dat is fijn als iemand hulp nodig heeft. We hebben ook een douche stoel beschikbaar.

Verder komt er in het voorjaar van 2022 een aanbouw gereed waar 3 privé sanitair units in komen. Zo heeft u uw eigen ruimte waardoor u niet meer uw spullen steeds hoeft mee te nemen.

Het warme water is gratis, er is goede en gratis WIFI en een broodjesservice. Doordat we wat verder van het dorp afzitten, hebben we een winkeltje met vergeten boodschappen, wat zuivel en iedere ochtend verse broodjes.

We staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken. Gastvrijheid staat voorop bij ons!

Kamperen met (klein) kinderen

Veel gasten komen bij ons kamperen met familie. Een weekeindje met de kleinkinderen kamperen wordt veel ondernomen. De kinderen zullen zich niet vervelen bij ons. En als ze door de ouders zijn opgehaald, geniet u nog even na van de gezelligheid die er was.

In het weekeind is er vaak een kampvuur waarbij ook voor kinderen altijd iets lekkers is. Liggen de kinderen in bed, dan is er koffie voor de groteren. De koffie wordt gemaakt boven het vuur met een ouderwetse pruttelpot. De verhalen komen dan vanzelf.

kampvuur op leuke kleine camping

Genieten is eenvoudig!

De camping is een een camping waar senioren en jonge gezinnen hun vakantie vieren. Senioren zijn er veel buiten de schoolvakanties om. Jonge gezinnen komen vooral tijdens de vrije dagen. Toch is deze seniorencamping Drenthe een fijne plek waar beide doelgroepen een prettige tijd hebben. Dat komt vooral door de rustige atmosfeer. Iedereen is vrij en geniet van het buitenleven. Want dat is waar vakantie voor staat. Charme Camping Vorrelveen is een camping waar jong en minder jong een heerlijke vakantie beleven. Kijk nog eens bij de fotogalerij en boek snel een plekje!

U bent van harte welkom!