Rustige Camping TT Drenthe

 

Rustige Camping TT Drenthe; Zoekt u nog een rustige camping tijdens een evenement op de TT baan in Drenthe?

Charme Camping Vorrelveen is een rustige en goed verzorgde camping die voor u als uitvalsbasis kan dienen tijdens een evenement op de TT baan of in de TT hallen.

Het is een kleine camping waar ook kinderen zich goed vermaken. Er is een ruim assortiment skelters en een groot speelveld.

Voor wat meer comfort, hebben we 3 units met privé sanitair.

Charme Camping Vorrelveen

Op het TT circuit Assen zijn vaak races of trainingsdagen. De Moto GP in juni is natuurlijk het evenement. Maar er zijn bijna ieder weekeind wel races of andere activiteiten. Kijk even via de link hiervoor genoemd wat er allemaal te doen is.

Het is fijn als u dan een camping heeft waar u heerlijk kan bijkomen na een enerverende dag vol actie en activiteit.

Camping Vorrelveen is een camping die landelijk ligt en ruime plaatsen heeft. De camping heeft 25 plaatsen en 3 houten Finse chalets. Heeft u geen kampeermiddel, dan kan er in een van deze 3 chalets comfortabel verbleven worden.

De camping heeft een broodjesservice en de eigenaresse maakt pizza’s. Zo hoeft niet tijd te spenderen aan boodschappen. Er is zelfs een klein winkeltje waar vergeten boodschappen, streekproducten en huisgemaakte jam te vinden is.

Gaat u een dag niet naar het circuit, op de camping zal u zich niet vervelen. Voor kinderen is een groot speelveld aanwezig met klimfort, trampoline en veel skelters. Maar een dag over het weiland staren met een lekkere kop koffie of thee kan al zoveel voldoening geven dat u geen behoefte heeft aan activiteit. Een goed boek of een spel is dan al voldoende. Genieten is eenvoudig op deze rustige camping bij TT Drenthe!

Omgeving rustige camping TT Drenthe

Behalve alle activiteiten op het TT circuit in Assen zijn er nog veel meer dingen te ondernemen in de omgeving.

Uiteraard zijn er de natuurgebieden, waar u vele uren door kan fietsen of wandelen. Denk hierbij aan:

  • Het Drents-Friese Wold
  • Het Dwingelderveld
  • Het Hijkerveld
  • Het Drentse AA gebied
  • Fochteloërveen.

Maar er zijn ook vele musea te bezoeken in de omgeving. Kijk hiervoor op de pagina van Drenthe.nl om een voor u leuk museum uit te zoeken.

In Drenthe wordt er ook veel georganiseerd op het gebied van evenementen en fairs.  Er is ieder weekeind wel een leuke activiteit uit te zoeken.

Natuurlijk is er op het gebied van kinderactiviteiten ook genoeg te beleven.

Charme Camping Vorrelveen

Kom gewoon een keertje langs om uzelf te overtuigen van de variatie die Drenthe u te bieden heeft. En dat allemaal vanaf een rustige camping bij de TT Drenthe. Nog niet overtuigd; kijk dan even op de fotogalerij van de camping.