Plattelandsverblijf bij Camping Vorrelveen

Als u naar Drenthe op vakantie wilt, komt u in ieder geval in aanraking met de natuur. Dit kan zijn in de bossen of op de heide en fietsen langs een van de vele vennetjes die de omgeving rijk is. Struinen door natuurlijk gebied of tussen de toppen van de bomen lopen. Misschien wel tussen één van de schaapskuddes wandelen of vlakbij een Schotse Hooglander staan en de mooiste foto van je verblijf maken. Maar wie heeft het over de natuur als het om het platteland gaat? Niet veel mensen denken hieraan als je over de natuur praat. Tijdens een plattelandsverblijf bij Camping Vorrelveen komt u zeker in aanraking met Plattelandsnatuur.

Plattelandsnatuur

Plattelandsnatuur is ook een vorm van natuur die zeer uitgebreid is. Wat is dan natuur? Volgens Wikipedia: De natuur is de inhoud en werking van het heelal zoals door de mens waargenomen, ervaren en/of gewaardeerd. Hiertoe behoren de niet-levende en de levende natuur. Kun je een akkerland als natuur beschouwen? Kun je stellen dat boeren hun weilanden op ‘natuurlijke’ wijze beheren? Zoveel discussie. Dat wil ik nu niet bespreken. Maar wel dat u kunt mijmeren vanaf een bankje die u een fenomenaal uitzicht over het platteland geeft, met al zijn beestjes die door de lucht dwarrelen. Buizerds die op zoek zijn naar eten. Koeien die heerlijk van het gras genieten. Ganzen die een stop houden tijdens hun trek naar warmere oorden. Ooievaars en vele vogels die hier hun voedsel zoeken. De wulp laat zich veelvuldig horen en zien. Dat is toch echt Plattelandsnatuur!

Plattelandsverblijf bij Camping Vorrelveen

Platteland is gebied buiten de bebouwing, buiten stedelijk gebied. Tijdens een Plattelandsverblijf bij Camping Vorrelveen is de enige bebouwing die u ziet de zendmast bij Hoogersmilde en de boerderij van de buren. Verder heeft u vrij uitzicht. Een rondje door de omgeving laat u zien wat platteland inhoudt. Weilanden, vennetjes, kleine heideveldjes, rustieke dorpjes en vooral heel veel rust! Wilt u toch wat meer reuring, bezoek dat één van de 4 grote steden in Drenthe of ga een dag naar Groningen of Leeuwarden.

Inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor een Plattelandsverblijf bij Camping Vorrelveen? Kijk dan even rond op de website en laat u inspireren tot een aantrekkelijke plek midden in Drenthe! Of boek snel een plaats bij Charme Camping Vorrelveen.

Heide        nieuwsgierige koeien tijdens een plattelandsverblijf bij camping vorrelveen        uitzicht bij uw plattelandsverblijf bij camping vorrelveen

 

> natuurcamping vorrelveen > natuurcamping drenthe > kamperen met kinderen > met de hond op vakantie  > camping met hond in drenthe > kindvriendelijke camping drenthekleine kindvriendelijke camping >  kindercamping drenthe > camping met huuraccomodatie > kamperen bij de boer > natuurhuisje drenthe > oer kamperen > camping drenthe > minicamping Vorrelveen > campings Drenthe > kleine campings Drenthe > kleine camping drenthe > minicamping Drenthe > ACSI camping > Camperplaats > Charme Camping > Charme Camping Drenthe > Camping Dwingeloo > Camping Diever  > Huren op de camping 

>