Plattelandscamping

 

Kamperen op een plattelandscamping betekent kamperen waar ruimte is. En ruimte geeft rust en mooie vergezichten.

Op Charme Camping Vorrelveen kampeert u op het platteland zonder de geuren en geluiden van een boerenerf. Wel geniet u van de nieuwsgierige koeien die overdag vaak op het land achter de camping lopen. Hier grazen ze tussen de weidevogels in.

Kamperen op een charme camping

Bij Camping Vorrelveen ervaart u wat kamperen op het platteland is met het comfort van een 5 (groene) sterren camping. Kamperen met alle luxe die u thuis ook heeft; een eigen badruimte, verse broodjes elke ochtend en in de avond een lekkere pizza of aanschuiven bij een maaltijd.

Charme Camping Vorrelveen

Bij deze plattelandscamping in Drenthe zijn de dagen van de vakantie nooit saai. De camping ligt in het midden van verschillende natuurgebieden, waardoor u alle dagen een ander stuk natuur kan opzoeken.

De camping ligt te midden van de weilanden, waar de koeien grazen. Maar er is veel groen op de camping dat ervoor zorgt dat u voldoende schaduwplekjes heeft. Het hoofdterrein is speels ingericht met in het midden een kampvuurplaats, wat tijdens de kampvuuravonden veel gezelligheid geeft.

De camping heeft 27 plaatsen verdeeld over verschillende velden en 3 Finse houtstapelbouw vakantiewoningen waar u een fijne vakantie kan houden.

Er is een mooi goed onderhouden toiletgebouw, waar in het hoofdgebouw vloerverwarming is en in de aanbouw 3 privé sanitair units. Er zijn voldoende afwasplekjes. Een professionele wasmachine vind u in de aanbouw. Als u in de aanbouw afwast, kunt u kijken over het speelveld en zo uw koters in het oog houden. Of ze gaan even spelen in de huiskamer, waar een flinke hoeveelheid duplo te vinden is.

Voor kinderen

Voor de kinderen is er een groot speelveld waar een trampoline, een kabelbaan, een tafeltennistafel en een speelfort te vinden is. Ook staan er vele skelters te wachten op hun chauffeurs.

Natuurlijk kan er ook een kijkje in een stal (na overleg) genomen worden om het kamperen op het platteland nog beter te ervaren. Voor kinderen is dit heel leerzaam.

Verse broodjes

Iedere ochtend zijn er, na vooraf bestellen, verse broodjes af te halen in het winkeltje. Hoe lekker is het om de dag te beginnen met vers gebakken brood. Met een zonnetje erbij is het vakantiegevoel direct compleet. Klaar om de omgeving te gaan verkennen of gewoon lekker genieten van de dag op de camping.

Plattelandscamping Vorrelveen

Wilt graag een keer Drenthe verkennen vanaf Camping Vorrelveen? Met de fiets door de vele natuurgebieden dwalen en onderweg schapen, heide, bos en authentieke dorpjes tegen komen.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf de camping bent u snel in de volgende gebieden:

  • Dwingelderveld
  • Drents-Friese Wold
  • Hijkerveld
  • Fochteloërveen
  • Drentse AA gebied.

Ieder gebied heeft een eigen karakter, afwisseling is gegarandeerd in Drenthe.

Verder is er voor kinderen veel te ervaren in dit gebied. Voor de jongsten en voor wat ouderen kinderen is een heel scala van activiteiten te vinden in Drenthe.

Kamperen op het platteland is genieten!

Wilt u een keer even uit de dagelijkse beslommeringen weg en gewoonweg tot rust komen, kom dan eens genieten op Charme Camping Vorrelveen!

Boek snel een plekje of kijk nog eens rond op de fotogalerij.

Genieten is zo eenvoudig!

naar schaapskooi vanaf camping Dwingeloo