open camping dag I love kamperen

Open Camping Dag bij  Camping Vorrelveen

 

Op 6 april is er de jaarlijkse Open Camping Dag bij Camping Vorrelveen.

Die dag vieren we de opening van het kampeerseizoen na de Pasen. Campings stellen hun terrein open zodat kampeerders kunnen snuffelen en sfeer proeven. De voorjaarskriebels zijn er weer en er is zin om de kampeerspullen weer tevoorschijn te halen.

Wellicht is er nog geen keuze gemaakt voor een camping dit jaar. Dan is deze dag een uitgelezen kans om te gaan kijken en misschien gelijk reserveren.

Charme Camping Vorrelveen

Ook Camping Vorrelveen in Drenthe opent de poorten die dag voor dag gasten. Het kampvuur brandt gezellig; er is drinken en iets lekkers. De skelters staan klaar voor de kinderen.

Maar hoe leuk is het om gelijk maar te gaan kamperen?

Open camping weekeind

Op Camping Vorrelveen is de open camping dag van I love kamperen gelijk een heel weekeind.

We hebben een leuke aanbieding voor kampeerders: kom op 5 en/of 6 april kamperen voor 10 euro per nacht. Deze prijs is geldig voor 2 personen met een kampeermiddel, exclusief de stroom( a 0,50 per kWh) en de toeristenbelasting( pppn 1,30).

Hoe leuk is dat om zo voordelig het kampeerseizoen te starten.

Wilt u ook komen genieten van de landelijke rust, de prachtige zonsondergang, fietsen door de indrukwekkende natuur of het slenteren door oude Drentse dorpen, neem dan snel contact op met ons voor een super voordelig kampeerweekeind!

Kamperen met kinderen

Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis mee komen kamperen op 5 en 6 april. Het moeten wel leden van het gezin zijn en geen buurkinderen, vriendjes, neefjes of nichtjes.

Zij zullen zich prima vermaken op de camping. Er is een groot speelveld met oa skelters en een trampoline.

Kamperen zonder kinderen

Het kampeerseizoen kan weer mooi opgestart worden met deze aanbieding. Vergeet dan ook niet om de fiets mee te nemen voor heerlijke tochten door een van de natuurparken die op fietsafstand van de camping liggen.

Open Camping Dag I love Kamperen

Camping Vorrelveen ligt in Drenthe en is een camping die valt onder de campings van in het Groen, voorheen Vekabo. Daarnaast vind u ons ook bij de charme campings van de ANWB en zijn we een camping met 5 groene sterren en 2 keer genomineerd voor beste kleine camping van Nederland.

Kom ook langs op 6 april tijdens de open Camping dag bij Camping Vorrelveen en laat u inspireren voor een verblijf op Charme Camping Vorrelveen, daar waar genieten heel eenvoudig is en kamperen met of zonder comfort heel fijn is!