Natuurcamping Drenthe

 

Kamperen en genieten van de Drentse natuur, dat doe je op een echte natuurcamping. In Drenthe vind je uitgestrekte bossen, hunebedden en heidevelden. Wil je zeker zijn van rust, ruimte, groen en volop genieten van de natuur? Kies dan voor een vakantie op onze natuurcamping Drenthe. Naast genieten van de natuur kun je leuke en authentieke dorpjes bezoeken.

Natuurcamping Drenthe bezienswaardigheden

Assen is de hoofdstad van Drenthe en dé plaats voor een dagje shoppen. Uiteraard bekijk je tijdens je vakantie één of meerdere hunebedden, want die zijn niet te missen. In de provincie Drenthe liggen in totaal 54 hunebedden verspreid. Dus ook vanaf onze natuurcamping kun je eenvoudig een aantal bezoeken. Ook het herinneringscentrum Westerbork is een bezienswaardigheid die je niet mag missen tijdens een vakantie in Drenthe. Hier kun je de overblijfselen en geschiedenis van het concentratiekamp Westerbork bekijken.

Kamperen in de Drentse natuur

Op Charme natuurcamping Vorrelveen gelegen in het centrum van Drenthe kom je echt tot rust. Er liggen 2 Nationaal parken dichtbij. Het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld liggen op 7 kilometer van Camping Vorrelveen. Op onze autovrije en kleine natuurcamping komen liefhebbers van rust, natuur en weidse uitzichten volledig aan hun trekken.

Alles wat Drenthe te bieden heeft, kun je op jouw manier en in je eigen tempo ontdekken. Wij mogen ons door de ligging in het centrum van Drenthe en de charmante opzet en speelse indeling van het terrein een Charme Camping noemen. Op het ruim opgezette terrein en dankzij de aanplant zijn er veel insecten en vogels te spotten. De bijtjes en vogels doen zich tegoed aan alles wat er te vinden is. Dit maakt het een genot om te kamperen op onze natuurcamping Drenthe.

Je kunt door de landelijke ligging en het open karakter genieten van de weidsheid. Privacy wordt gecreëerd door de groene onderbrekingen. Iedere avond kun je vanaf je kampeerplek genieten van een prachtige zonsondergang. Op de camping vind je rust en ontspanning. Met kruiden uit onze kruidentuin, waar je zelf ook uit mag plukken, kun je een culinaire invulling op je diner maken. Je kunt er ook zelf een frisse muntthee mee zetten.

Charme Camping Drenthe                vlinders op de camping