Minicamping Vorrelveen

Welkom in Drenthe! Welkom bij Charme Camping Vorrelveen! Camping Vorrelveen is een kleine plattelandscamping; u kunt het ook  minicamping Vorrelveen noemen. Een camping met 27 plaatsen waarvan enkele camperplaatsen. Vrijwel alle plaatsen bieden u een uitzicht over het veld, maar enkelen staan ook direct aan het veld. Kijk even op de plattegrond welk plaatsje uw voorkeur heeft.

Camping Vorrelveen

Genieten van de rust en de ruimte zijn criteria die mensen zoeken als de vakantie geboekt wordt bij een minicamping. De kleinschaligheid van een kleine camping zoals minicamping Vorrelveen is de kerneigenschap voor kleine campings. Kleinschaligheid brengt met zich mee dat de contacten met de eigenaren eenvoudig zijn. We zijn er namelijk altijd en staan altijd voor u en uw vraag klaar! Gasten die ons bezocht hebben geven aan dat onze manier van gastheerschap zeer waarderen. De camping heeft dan ook ruime plaatsen die veelal zelf uitgezocht kunnen worden indien beschikbaar. Er zijn plaatsen voor alle kampeermiddelen. Of u nu met een caravan, een grote of een kleine vouwwagen/tent of met een camper komt. Er is altijd een passende plaats voor u. De camping heeft plaatsen met en zonder schaduw. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting. U krijgt bij uw verblijf 4 KwH per dag. Gebruikt u meer, dan betaalt u ook wat meer. Kijk hiervoor even bij de tarieven lijst.

ruime plaats op de camping         De koffie staat klaar op Camping Vorrelveen        Charme Camping  

Wat te doen op Camping Vorrelveen

Als u op vakantie gaat, heeft u vaak behoefte aan rust en wilt u graag even helemaal niets. Dat kan op minicamping Vorrelveen! De camping heeft een rustige ambiance. De weidsheid achter het terrein geeft al rust. Als u op een van de bankjes aan de weilandrand gaat zitten met een heerlijke kop koffie of thee of een ander lekker drankje en laat de kalmte van de weidsheid gewoon zijn werk doen. Kijk over het weiland en geniet van de rust die het uitstraalt. Kijk hoe de weidevogels actief zijn of geniet van de ondergaande zon. Of observeer de koeien in de kudde. Zij observeren u ook. Koeien zijn heel nieuwsgierig. Als met uw gezin met kinderen komt kamperen, is er ook voldoende te doen voor de kinderen. Zij spelen er vanaf moment van aankomst tot dat ze weer naar huis gaan. Vriendjes worden al snel gemaakt.

Kamperen met kinderen op minicamping vorrelveen        bank met uitzicht vanaf minicamping vorrelveen        nieuwsgierige koeien bij minicamping vorrelveen

Wat te doen buiten minicamping Vorrelveen

Veel gasten die minicamping Vorrelveen bezoeken, gaan de natuur in. Drenthe heeft veel afwisselende natuur. Camping Vorrelveen is gesitueerd tussen verschillende natuurparken in. Het Nationaal Park het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold, maar het Hijkerveld en Boswachterij Hooghalen liggen binnen handbereik. Drenthe heet dan ook een uitgebreid Fietsknooppunten netwerk liggen. Daarnaast is er ook een Wandelknooppunten netwerk die de komende jaren nog wordt uitgebreid. U fiets de camping af en verdwijnt zo in de afwisseling die Drenthe rijk is. Heide, bos, weide, vennen en oude dorpjes wisselen elkaar continu af. Dat maakt het fietsen door Drenthe ook zo leuk en populair.

Maar behalve fietsen en wandelen door de natuur kunt u ook veel musea bezoeken. We geven even enkele door uit de grote lijst van activiteiten: