Minicamping Nederland

 

Bent u op zoek naar een leuke en rustige minicamping in Nederland, die ook nog eens in een omgeving ligt waar veel te doen is, dan bent u bij Charme Camping Vorrelveen op een prima plek. Een plek waar u kan ontspannen, de natuur ingaan, cultuur ontdekken of slenteren door Drentse dorpen.

5 groene sterren en genomineerd

Charme Camping Vorrelveen is een mini oftewel kleine camping in Drenthe. Een provincie met volop prachtige natuur waarin u heel goed en mooi kan fietsen, wandelen en genieten.

De camping heeft van de ANWB 5 groene sterren mogen ontvangen en is in zowel 2023 en 2024 genomineerd voor beste kleine camping van Nederland.

Daar zijn we best wel trots op. En wij vinden dat u mag mee genieten van deze prachtige omgeving en een mooie vakantie beleven. Het terrein wordt goed onderhouden en de voorzieningen zijn goed, een verwarmd toiletgebouw en privé sanitair. Alle ochtenden vers gebakken brood en een winkeltje op het terrein. U kan pizza bestellen, mee eten op de zaterdag soepdag of schuif aan voor een heerlijke maaltijd.

De omgeving is prachtig en wij zorgen ervoor dat u een prachtige verblijf heeft op de camping!

Culinair genieten

Ondanks dat we een minicamping Nederland zijn met 25 kampeerplaatsen en 3 houtstapelbouw woningen, willen we al onze gasten een warm gevoel meegeven van de camping. De camping ligt 7 kilometer buiten het dorp waar boodschappen gedaan kunnen worden. Daarom hebben wij alle dagen een broodjes service. U bestelt in de avond uw broodjes voor de volgende ochtend en haalt ze vers gebakken af in het winkeltje op het terrein. Neem dan gelijk een pot huisgemaakte jam mee voor op de broodjes. Ze zijn er in heel veel verschillende smaken.

Gaat u de hele dag op pad en hebt u dan geen zin meer om te koken, bestel dan een pizza bij Bianca. Ze maakt ze zelf en alle gasten vinden ze heerlijk!

Op zaterdag wordt er soep gemaakt in de keuken van John en Bianca; iedere week weer een ander. Schrijf je in voor een heerlijke soep gemaakt met producten van het seizoen, compleet met een broodje en boter.

En dan wordt er ook nog gekookt met regelmaat. U kan dan deelnemen aan een 3-gangen maaltijd. Op het erf verschijnt een pop-up bistro. Koken gebeurt met een thema en we proberen zo lokaal mogelijk alle producten te kopen.

Lokaal producten

Lokaal producten kopen kunt u ook. Maak een leuke route langs een van de vele winkels in de buurt:

  • Bij Zinger
  • Teff volkoren
  • Landwinkel het Hanse Hof
  • Boerderijwinkel Zuring
  • Zuivelboerderij Bolhuis
  • Sturing zachtfruit bedrijf.

Dit is een greep uit de vele bedrijven die er momenteel zijn in Drenthe. Via de website van producten bij de boer kunt u nog veel meer adressen vinden in de regio.

Lekker eten en dan ook op een verantwoorde wijze is belangrijk en draagt bij aan de lokale economie. Doet u ook mee tijdens de vakantie?

vakantie op de camping in Drenthe

Minicamping Nederland, Charme Camping Vorrelveen

Een kleine camping in een prachtige omgeving. Vanaf onze minicamping Nederland fiets u zo de nationaal parken in. In de omgeving van Camping Vorrelveen vind u het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold, de Drentse AA gebied en het Fochteloërveen. Stuk voor stuk zijn het prachtige gebieden met ieder een eigen karakter.

Verder vind u in Drenthe gedurende het jaar vele markten, braderieën en fairs. U kunt ze op de website van Drenthe terugvinden.

Kom ook een keer kamperen of logeren op Charme Camping Vorrelveen, neem een lege koffer mee en vul deze met heel veel mooie momenten en herinneringen! Genieten is eenvoudig!