Mini camping Drenthe

Hebt u zin om er even lekker tussen uit te gaan om alle drukte en hectiek even te vergeten, of wilt u genieten van de natuur?

Dan bent u bij onze Mini camping Drenthe aan het juiste adres.

 

Wat heeft Mini camping Drenthe u te bieden?Mini camping Drenthe

De rustig gelegen camping heeft 28 ruime overzichtelijke plekken waarvan vier camperplekken en biedt u de mogelijkheid om alles om u heen even te vergeten. Zo ligt de camping heerlijk rustig, landelijk en heeft u prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Pak eens de fiets en ga op avontuur wat Drenthe allemaal te bieden heeft.

 

Geniet van de natuur

Er zijn tal van natuurparken te vinden rondom mini camping Drenthe om eens lekker in te gaan wandelen of fiets één van de vele fietsroutes door de provincie. Geen fiets bij u? Geen enkel probleem, vraag op de camping naar de mogelijkheden. Er zijn ook tal van wandelroutes in deze prachtige omgeving. Zo kunt u gaan wandelen in het natuurpark het Drentse-Friese Wold of in het natuurpark Terhorsterzand. Loop over de heide en geniet van de rust, de fluitende vogels en al het moois om u heen.

Wilt u eens een hengeltje uitgooien? De camping bevindt zich op enkele honderden meters van de Beilervaart. Zeer goed viswater en goede zit plekken om uw vis kunsten eens uit te testen.

Gewoon op de camping blijven? Ook geen enkel probleem. Er zijn genoeg mogelijkheden op de camping zelf. Ga een potje Jeu de Boulen of geniet van de overdekte kampvuurplaats.

 

Afkoelen in een van de vele zwemplassen in de omgeving van mini camping Drenthe

Is het een mooie warme dag en heeft u zin om lekker te gaan zwemmen? In de omgeving zijn verschillende zwemplassen te vinden. Het blauwe meer ligt op ongeveer 3 kilometer van de camping en zo zijn er nog veel meer zwemplassen te vinden in deze natuurrijke omgeving.

 

 

We heten u van harte welkom op onze mini camping Drenthe.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.