Met de hond op vakantie

Als u gaat kamperen is het belangrijk dat u net kinderen ook uw hond mee kunt nemen. Bij Charme Camping Vorrelveen kunt u prima met de hond op vakantie. Hoe fijn is het als u na een lange wandeling met uw huisdier door een van de vele prachtige natuurgebieden kunt nagenieten van de weidsheid en later de ondergaande zon.

Kamperen met de hond

U bent op alle plaatsen welkom op het terrein, mits de hond aan de lijn blijft. We hebben 25 toeristische plaatsen en 3 houtstapelbouw chalets, waarvan 1 toegankelijk is met een hond. Alle plaatsen hebben een stroompunt en er zijn verschillende watertappunten. Meerdere plaatsen hebben een zonnige locatie, maar er zijn vele bomen waar schaduw te vinden is voor uw huisdier.  De camping is prachtig aangelegd met ruime plaatsen en mooie vergezichten. Iedere avond zet de zon de horizon in vuur en vlam. Dat is de kers op de taart bij een mooie vakantie op het platteland.

Hondenspeeltuin

In Beilen is een hondenspeeltuin waar u naar toe kunt gaan en voor een zeer kleine bijdrage met uw hond gebruik mag maken van de speelfaciliteiten. De speeltuin ligt op 5 kilometer afstand van de camping. Het is toch fijn als u met de hond op vakantie bent en uw huisdier ook iets met uitdaging aangeboden krijgt.

Boswandelingen

Uiteraard is een lange boswandeling ook heel fijn om te doen met uw huisdier. We hebben vele natuurgebieden vlakbij waar meerdere losloopgebieden zijn. Het Drents-Friese woud en het Dwingelderveld hebben zulke gebieden en routes. Daarnaast zijn er ook op de site van Doggy Dating nog meerdere gebieden in Drenthe te vinden.

Dierenartsenpraktijk

Mocht uw huisdier ziek worden, dan hebben we een goede artsenpraktijk in Beilen.

Op vakantie met de hond op Charme Camping Vorrelveen is een goede keus. Wilt u reserveren voor een onvergetelijke vakantie, kijk dan snel op de boekingspagina voor een mooie kampeerplaats.

Nog even de voordelen op een rij:                                                  camping met hond drenthe

  • Hondenspeeltuin
  • Vele wandelmogelijkheden
  • Camping is hond vriendelijk
  • Goede dierenarts indien nodig

 

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.