Leuke kleine camping

 

Wil je genieten van ouderwetse gastvrijheid op een leuke kleine camping? Dan ben je bij Charme Camping Vorrelveen op het juiste adres.

Een kleine camping met ruime plaatsen, waar een rustige sfeer heerst met de gezelligheid van spelende kinderen op de achtergrond, het getjilp van de vogels of de grazende koeien in het weiland.

Er zijn 25 toeristische plaatsen, waarvan er meerdere zijn die een fantastisch uitzicht geven over de weilanden. Het toiletgebouw is ruim en voorzien van vloerverwarming. Wilt u liever privé sanitair? Dat kan ook, we hebben 3 ruime inpandige ruimtes te huur. Afwassen met uitzicht over het veld maakt afwassen tot een aangenaam klusje.

Kamperen in de leukste provincie: Drenthe

De camping ligt in Drenthe, de fietsprovincie van Nederland, en niet ver van de Friese grens. De centrale ligging van de camping tussen de verschillende natuurparken biedt een enorm groot aanbod aan activiteiten.

Fietsen, wandelen, gezinsactiviteiten of een leuke boerenstreekmarkt zijn vele activiteiten die Drenthe aanbied.

Een leuke kleine camping met culinaire hoogstandjes

Hoe fijn is het als je niet hoeft te koken tijdens de vakantie!

Dat kan bij deze leuke kleine camping. 4 Keer in de week is er de mogelijkheid om een overheerlijke pizza te bestellen bij de eigenaresse. Ze zijn huisgemaakt van echte Italiaanse bodems met verse producten erop. Ze worden ook nog eens bij je kampeermiddel gebracht. Gewoon even de tafel dekken en een lekker drankje erbij en je kan eten.

Op zaterdag is het soepdag. Iedere week een andere soep. Maar met regelmaat kan er ook op zaterdag bij een maaltijd aangeschoven worden.

Behalve in de avond, is er ook het hele seizoen vers brood te bestellen en af te halen in het winkeltje van de camping. Vers gebakken brood met huisgemaakte jam, een echte traktatie in de ochtend. Er zijn heel veel soorten jam, gemaakt van fruit wat op het terrein groeit.

Ziet u zichzelf al voor de caravan of tent zitten in de zon met een vers broodje of een croissant en van die heerlijke jam? Dat is toch een prachtige start van de dag!

Leuke Kleine Camping voor jong en wat minder jong

Op de camping hangt een plezierige sfeer. Mensen voelen zich snel thuis, wat wij heel fijn vinden. Kinderen zullen zich niet snel vervelen, er is namelijk een groot speelveld met trampoline, kabelbaan, speelfort, tafeltennis en vele skelters om uit te kiezen.

Het terrein is speels aangelegd, waardoor de plaatsen allemaal anders liggen tov de zon. Ochtendzon of liever avondzon op de plaats is mogelijk. Een plekje waarbij je zicht hebt op het speelveld is er ook. Komt u met de camper, ook dan hebben we mooie, groene plaatsen. De hond is ook welkom op de camping.

Vaste aankomst en vertrekdagen zijn er niet. Alleen tijdens de HEPI periode is een verblijf van minimaal 3 dagen een vast gegeven.  De vakantiehuisjes die we verhuren hebben in verschillende periodes een vast minimaal aantal dagen om te verblijven.

Zoals eerder vermeld, is er heel veel te doen in de Drenthe. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Zoo Bizar in Orvelte
  • Hunebedmuseum in Borger
  • Museum van Weldadigheid in Frederiksoord en het Gevangenismuseum in Veenhuizen
  • Leuke Fairs en zomerfestivals
  • Nationaal Parken met hun informatiecentra en bijbehorende wandeltochten
  • Blote voeten pad, etc.

Kom genieten, Kom naar Camping Vorrelveen!

Vakantie is ontspannen en genieten. Dat is het belangrijkste.

Wilt u dat ook een keer bij deze leuke kleine camping meemaken?

Snuffel nog eens rond bij de fotogalerij of boek snel een plekje.

We heten u van harte welkom op Charme Camping Vorrelveen!

Genieten is zo eenvoudig!