Leuke Kindercamping

Wanneer u op zoek bent naar een leuke kindercamping bent u bij Charme Camping Vorrelveen aan het juiste adres!

Bij ons zijn de kinderen net zo welkom als de ouders of grootouders. De kinderen kunnen volledig zichzelf zijn. En als de kinderen het naar de zin hebben, hebben de (groot) ouders dat ook.

Wat moet je dan doen om dit te bereiken?

Op de camping en daarbuiten

Op de camping wordt veel voor de kinderen ontwikkeld, maar in de provincie Drenthe zitten de ontwikkelaars ook niet stil.

Voor kinderen in alle leeftijden zijn er passende activiteiten te vinden.

Op de camping

Kinderen moeten hun energie kwijt en doen dat het liefst met vriendjes en vriendinnetjes. En het spelen op de camping moet vooral ook veilig gebeuren.

Op deze leuke kindercamping hebben de kinderen een ruim speelveld tot hun beschikking. Hier spelen ze urenlang. Er staat een grote trampoline op het veld. Tevens is er een kabelbaan en een speelfort. Hierin is ook een zandbak waar prachtige bouwwerken ontstaan.

Verder zijn er vele skelters die gratis te gebruiken zijn. 

Zijn uw kinderen natuurliefhebbers? Dan hebben we een ontdekkist met enkele spullen die ter beschikking staan voor uw telg om de natuur op de camping te onderzoeken. Denk hierbij aan kleine insecten observeren in een loeppot.

Natuurlijk is het hoogtepunt het kampvuur! Twee keer in de week wordt er een kampvuur georganiseerd waarbij de kinderen centraal staan. Er wordt iets leuks gedaan voor en met hun en na afloop krijgen ze iets lekkers dat bij het vuur bereid is. 

Voor de iets grotere kinderen is er een tafeltennistafel

En er is gevraagd naar een spiegel op maat: Die is er nu ook. Want ook op de camping willen de kinderen in de spiegel kunnen kijken!

Na al dat spelen even lekker douchen om schoon je slaapzak in te kruipen is fijn. Er is een familiedouche waar 2 personen tegelijk kunnen douchen. Verder is er ook een babywasruimte zodat de kleintjes op hoogte gewassen kunnen worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om als familie een eigen badruimte te huren. Kijk hiervoor even bij het privé sanitair!

Schaapskooi

naar schaapskooi vanaf camping Dwingeloo

Leuke Kindercamping in Drenthe

Behalve dat de kinderen zich op deze kleine, knusse camping prima vermaken, is het ook leuk en inspirerend om Drenthe te ontdekken.

Drenthe heeft voor alle leeftijden leuke activiteiten te doen, zowel binnen als buiten. Ik geef even wat voorbeelden tussen de vele activiteiten die te doen zijn:

  • Gevangenismuseum
  • Blote Voetenpad
  • Kabouterpad
  • Klim en Speelbossen
  • Boomkroonpad
  • Hunebedmuseum
  • Schaapskooien
  • Nature Game, etc.

Voor iedereen is er iets leuks te vinden! En heeft u even geen inspiratie, bekijk dan eens deze link over alle verhalen over OerDrenthe van marketing Drenthe.

Heeft u genoeg informatie over deze leuke kindercamping of wilt u nog wat meer informatie, snuffel dan even verder op de site en bij de foto’s! Er zijn ook fantastische Finse vakantiewoningen, ieder met een eigen vuurton zodat er met het gezin een gezellig vuurtje gestookt kan worden.

Maar als we u overtuigd hebben om een tijdens leuke vakantie in Drenthe bij ons te verblijven, boek dan snel voor een mooie plaats.