Leuke Camping Drenthe

Wat is een leuke camping in Drenthe? Wat maakt een camping leuk? Is het de omgeving of het terrein dat een camping leuk maakt. Of misschien wel die aardige eigenaars van de camping die het u graag naar de zin maakt. Maar wellicht is het feit dat de kinderen zo fijn spelen wel de reden dat die camping zo leuk is. Lekker eten zodat u niet ergens heen hoeft kan ook plezierig zijn. Mooi weer op de camping speelt ook een grote rol.

Charme Camping Vorrelveen

Wij denken dat eigenlijk alles hierboven een rol speelt bij uw kampeerervaring. Vele gasten komen terug na een leuke vakantie en brengen ook  nieuwe gasten mee. Zij komen ook van deze bijzondere plek genieten. U wordt met een heerlijk kopje koffie welkom geheten. Het is hier nog donker in de nachten en de vogels tjilpen u wakker met hun liederen. De plaatsen liggen speels gesitueerd op het terrein. Vele plaatsen geven u een prachtig uitzicht over de landerijen zodat u in de avond kunt genieten van de zonsondergang.

Leuke Camping in Drenthe voor kinderen

Het is altijd een uitdaging om de kinderen weer mee te krijgen naar huis of als u op pad gaat. Ze hebben het altijd enorm naar de zin. Ze spelen de hele dag met elkaar, kan de mooiste sprongen op de trampoline en rijden af en aan met de skelters. Het kampvuur is iedere keer weer een feestje met iets lekkers en een leuk vermaak voor de kinderen met John  als animator. Toch iets van animatie op deze kleine camping waar verder geen animatie is. Met elkaar spelen met de skelters, trampoline, kabelbaan en speelfort is gewoon het allerleukste.

Leuke Camping in Drenthe voor volwassenen

Niet alleen kinderen hebben het naar de zin op onze camping. Voor volwassenen is het ook volop genieten; van de rustige sfeer, van de broodjes, de pizza’s, de kruidentuin en van de prachtige natuur die Drenthe te bieden heeft.

Het Blauwe meer met zijn mediterrane uitstraling ligt op 4,5 kilometer afstand en biedt een prachtig dagje uit om te wandelen of gewoon om te relaxen aan het water.

Natuurparken het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold liggen om de hoek en bieden vele kilometers aan fiets- en wandelroutes.

Activiteiten in Drenthe

Vanaf de camping zijn er vele activiteiten te ondernemen die zorgen voor een leuke dag:

Alle items linken naar de site van Marketing Drenthe waar veel informatie te vinden is.

Charme Camping Vorrelveen

Een kleine rustige camping waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dat maakt het wellicht wel dat onze camping echt een leuke camping in Drenthe is. Kind en volwassenen mogen zich prettig en thuis voelen op Camping Vorrelveen; een 5 sterren camping met een nominatie voor beste kleine camping 2023!

Voel je welkom en kom eens kamperen of logeren bij ons!

vakantie op de camping in Drenthe