Lekker eten op de camping

 

Je staat op Charme Camping Vorrelveen in Drenthe en bent de hele dag op pad geweest in de prachtige Drentse natuur. Je hebt geen zin meer om te koken en wilt gewoon genieten van het fijne weer buiten.

Dan is het prettig als je kan aanschuiven en genieten van lekker eten op de camping.

Charme Camping Vorrelveen

De camping is een kleine, charmante camping die ligt in plattelandsgebied. Er zijn 25 toeristische plaatsen en 3 houten vakantiehuisjes. Vele plekken hebben een mooi uitzicht over het land en worden alle avonden getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

De camping ligt vlakbij verschillende natuurgebieden, zodat de dagen snel gevuld zijn met verschillende fiets- of wandeltochten. Ontdek hoe indrukwekkend de Drentse natuur kan zijn. Ieder seizoen geeft weer andere pracht.

Geen zin om te koken

Hoe fijn is dat als je niet hoeft te koken tijdens de vakantie!

Wij hebben bijna alle dagen de mogelijkheid om iets te eten te bestellen.

We maken meerdere dagen in de week verse pizza. Er is voor iedereen wel een pizza die lekker is. En met de ingrediënten kan altijd gewisseld worden. Pizza eten is altijd een feestje op de camping!

Behalve Pizza is er ook Zaterdag soepdag. Iedere keer weer een andere verrassende soep. Soms wordt er wat geschoven met de maaltijden. Dan wisselen we de pizza met de soepdag.

Ook is er het hele seizoen vers brood te bestellen. In de avond bestellen en dan ligt het in het winkeltje klaar om af te halen vanaf 8.30 uur. Heerlijk een vers gebakken croissantje met huisgemaakte jam. Wat een traktatie is dat!

In het winkeltje vind je vergeten boodschappen, streekproducten en veel soorten huisgemaakte jam. De jam wordt gemaakt van fruit dat op het terrein groeit.

Van ochtend tot avond kun je lekker eten op de camping!

lekker eten op de camping met lokale producten

Lekker eten op de camping: gezamenlijke maaltijd

Eens in de 2 á 3 weken is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd bij Bianca’s Bistro.

Het eten is iedere keer aan de hand van een thema. Er wordt een 3 a 4 gangen menu bereid en u kan lekker meesmullen.

Het diner is op het erf, waar onder grote parasols en klein restaurantje wordt opgericht. De tafels worden gezellig gedekt en u kan genieten van een avond vullend programma. Het diner begint rond 18.30 uur.

Kom genieten in Drenthe

Ook zin om een keer een weekeind of tijdens een vakantie te kamperen op Charme Camping Vorrelveen? De dagen waarop gekookt wordt, worden gedeeld via de website en sociale media.

Volg via Facebook en Instagram Camping Vorrelveen en kom genieten en lekker eten op de camping in Drenthe!