Kleinschalige kindercamping

 

Zoekt u een camping waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan en een camping zonder animatie, dan is Charme Camping Vorrelveen een camping die een echte kleinschalige kindercamping is!

Voor kinderen en ouders een ervaring

Een ruime camping met 27 plaatsen en een speelveld naast het kampeerveld voor de kinderen. Hoe fijn is dat. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders onder het genot van een kopje koffie toch een oogje in het zeil houden.

Behalve de vrijheid van het spelen, voelen de kinderen zich ook vrij en maken heel snel contacten met andere kids. Verstoppertje wordt hier veel gespeeld.

Drenthe biedt vele activiteiten aan die voor (jonge) gezinnen een beleving zijn en mooie herinneringen geven. Denk hierbij aan klimbossen, uitkijktorens, belevenispaden, blote voetenpaden of heerlijk zwemmen in een meertje!

Charme Camping Vorrelveen

Midden tussen de weilanden ligt daar ineens een charmante kleinschalige kindercamping waar de gasten zich snel thuis voelen en waar iedereen gewoon zichzelf kan zijn. Hier staan gastheerschap en kwaliteit voorop. De ruime plaatsen liggen gesitueerd rond de kampvuurplaats op een groot veld met veel groen dat zorgt voor de nodige verkoeling op warme dagen.

Omdat de camping wat buitenaf ligt, kan er iedere dag broodjes besteld worden. De kinderen kunnen die afhalen in het winkeltje; afrekenen gebeurt achteraf. In het winkeltje zijn vergeten boodschappen en streekproducten, maar ook de heerlijke huisgemaakte jam te vinden. Heerlijk op zo’n vers gebakken broodje of croissantje!

Kinderen die spelen worden vuil; geen probleem. Er zijn prima douches en zelfs 3 ruimtes met privé sanitair. Die kunnen vanaf 2 dagen gehuurd worden. Hoe fijn is dat om een eigen badruimte te hebben tijdens de vakantie met de kinderen. Je hoeft niet te wachten en alles kan blijven liggen.

Komt u met een baby, dan is er een speciale ruimte met plank en babybadje waar fijn gebadderd kan worden.

Voor de kinderen is er een groot speelveld, waar ze heerlijk hun energie kwijt kunnen. Er zijn vele skelters in alle maten. De trampoline is wel favoriet, maar vergeet niet de kabelbaan, het speelfort en de tafeltennistafel.

Met regelmaat wordt er een kampvuur gehouden, waarbij de kinderen als eerste alle aandacht krijgen en natuurlijk wat lekkers gemaakt wordt. Met soms 20 kinderen in een kring wordt het heel gezellig.

naar schaapskooi vanaf camping Dwingeloo

Drenthe voor kinderen

In Drenthe wordt veel ondernomen om voor jonge gezinnen aantrekkelijke activiteiten te bieden. De natuur biedt naast de kilometerslange fiets- en wandelpaden ook hele leuke paden voor de kinderen. Denk hierbij aan de kabouterpaden en de blotevoetenpaden. Maar er zijn ook leuke klim- en speelbossen te vinden.

Wilt u iets met dieren ondernemen, denk dan eens aan: Zoo Bizar, Dierenpark Wildlands of bezoek eens een schaapskooi.

Kleinschalige kindercamping Vorrelveen met 5 sterren!

U hoeft zich niet te vervelen bij ons als het wat minder weer is. Op de camping is er vermaak en buiten de camping zijn er vele activiteiten die niet ver van de camping af liggen.

Onze camping is door de ANWB beoordeeld met 5 groene sterren en genomineerd voor beste kleine camping 2023! Hier zijn we trots op en blijven dan ook steeds bezig om voor onze gasten een plezierig verblijf te bieden en blijven bieden.

Graag ontvangen we u voor een ontspannen verblijf in Drenthe met leuke activiteiten.

Tot ziens op Charme Camping Vorrelveen!