Kleinschalige familiecamping

Bij een familiecamping draait de vakantieperiode om het gezin. Het is dan ook heel fijn om een kampeerplekje te hebben op een kleinschalige familiecamping die behalve voor de kinderen fijn is, ook fijn is voor de (groot)ouders.

Charme Camping Vorrelveen is een kleine 5-sterren camping die geen animatie heeft en waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. En terwijl de kinderen spelen, genieten de ouders van hun vrije tijd en hoeven zich geen zorgen te maken over hun kroost die nooit ver weg is.

Kamperen in Drenthe

Vakantie vieren in Drenthe is voor de hele familie fijn. Er zijn namelijk talloze activiteiten te ondernemen in alle leeftijden.

De camping ligt in het hart van Drenthe en is daarom uitermate geschikt als uitvalplek tijdens de vakantie.

Charme Camping Vorrelveen

De camping heeft 27 plaatsen die gesitueerd zijn op verschillende velden. Op het grote veld zijn de meeste plaatsen en in het midden ligt een kampvuur locatie. Hier wordt met regelmaat een kampvuur georganiseerd. Heb je zin om aan te schuiven, voel je dan welkom. Liever niet, geniet dan van een afstandje mee.

Deze kleinschalige familiecamping heeft een speelveld voor de kinderen die naast het kampeerveld ligt. Hier zijn de kinderen als ze niet bij de kampeerplek zijn. Je vindt ze bij de trampoline, de skelters, de kabelbaan of in het speelfort. Vanaf de meeste plekken is er zicht op het speelveld. Voor de iets oudere kinderen is er ook een tafeltennistafel. En bij minder weer spelen ze met de duplo die in de huiskamer te vinden is, net als heel veel boeken en spelletjes.

Zoekt u iets meer comfort, huur dan een van de 3 privé sanitair ruimtes. Ze zijn ruim en voorzien van verwarming. Het is heerlijk om je spullen te laten staan en je handdoeken op te ruimen.

In het winkeltje kun je iedere ochtend verse broodjes halen, die de avond ervoor besteld zijn. De kinderen kunnen ze zelf afhalen. Betalen gebeurt bij vertrek. Vers brood in de ochtend, dat is toch een super begin van de dag!

Kleinschalige familiecamping in Drenthe

Midden tussen de weilanden ligt Charme Camping Vorrelveen. Een kleinschalige familiecamping, in het hart van Drenthe, waarvandaan heel goed de regio ontdekt kan worden.

Drenthe is een afwisselende provincie. Onderweg kom je over landweggetjes, bosgebieden, heidevelden, authentieke dorpen en langs oude boerenschuren. Je ziet koeien in de wei en loopt tussen de schapen door. Overal zijn schaapskooien die bezocht kunnen worden. Er zijn speelbossen, uitkijktorens en klimparken.

In een cirkel van 15 kilometer om ons heen kom je bij het Hijkerveld, Dwingeloo, Diever, het Dwingelderveld, Appelscha, het Drents-Friese Wold, Hooghalen, Kamp Westerbork, Westerbork. Dit betekent dat er binnen handbereik kan worden gefietst, gewandeld, terrasje bezoeken of slenteren op een brink van een Drents dorp, kringloop winkel bezoeken, museum, belevenis pad.

naar schaapskooi vanaf camping Dwingeloo
kleinschalige kindvriendelijke kindercamping

Kom genieten in Drenthe, kom naar Camping Vorrelveen!

Kamperen is voor kinderen altijd heel spannend. Slapen in een tentje en misschien wel veel vriendjes en vriendinnetjes maken. Elke dag plezier maken en genieten van elkaar. De tijd hebben om vanzelf wakker te worden van het fluiten van de vogels. Kijken naar de koeien en de geur van mest in de stallen van de buurman gaan opsnuiven. Lang opblijven om de zon onder te zien gaan en bij het kampvuur naar de vlammen staren, dat is het ultieme vakantiegevoel!

Wilt u ook even lekker ertussen uit of uw zomervakantie op een kleinschalige familiecamping in Drenthe doorbrengen? Aarzel dan niet en kom genieten in Drenthe! Wees welkom op Charme Camping Vorrelveen!

Kijk nog eens op de fotogalerij voor meer impressie of om alvast vooruit te genieten.