Kleinschalige camping

 

Bent u op zoek naar een kleinschalige camping die ook een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft? Dan bent u bij Charme Camping Vorrelveen aan het juiste adres.

Een kleine camping die staat voor een verblijf waarbij gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat allemaal voor een mooie prijs.

Ruimte is rust

We hebben ruime plaatsen op het terrein en vanaf uw groene plekje heeft u ook nog eens een prachtig uitzicht.

Geniet van de ondergaande zon vanaf een van de bankjes die langs het weiland staan. En als het donker is, telt dan de sterren en zoek samen met uw kinderen naar de grote en de kleine beer of het steelpannetje.

Charme Camping Vorrelveen

Een kleine camping met oog voor comfort en een opgeruimd erf is wat u hier aantreft. Wij streven ernaar dat u een heerlijke tijd hier beleeft. En een comfortabel sanitair gebouw hoort daarbij. We hebben goede douches en voldoende toiletten. En als u dat fijn vind, kan u ook een cabine met privé sanitair huren. We hebben er 3.

De camping is gesitueerd in een landelijke omgeving op 8 kilometer afstand van Beilen. Daarom kan u bij ons iedere ochtend verse broodjes afhalen. In ons kleine winkeltje kan u ook huisgemaakte jam erbij kopen met heel veel vruchten erin van eigen terrein. Er zijn ook vergeten boodschappen te vinden en voor de buurvrouw die uw planten verzorgt, koopt u een leuk cadeautje. Dat is er ook te vinden.

Heeft u geen zin om te koken als u terug komt van een lange fietst- of wandeltocht, bestel dan een eigenbereide pizza bij Bianca. Er zijn vele soorten en ze worden ook nog eens bij de caravan gebracht. Dat kan allemaal op een kleine camping.

Op onze kleinschalige camping hebben ook de kinderen een heel plezierige tijd. Het kleinschalige karakter zorgt ervoor dat het overzicht aanwezig blijft en dat er geen overvloed aan prikkels is. Gewoon heerlijk spelen met andere kinderen en een eigen spel bedenken. Op de trampoline worden verhalen uitgewisseld en een ritje met de kabelbaan laat de wind heerlijk door je haar ruisen. Er zijn skelters voor kinderen van alle leeftijden.

Duurzaam op kleinschalige camping

We proberen allemaal zo bewust en duurzaam mogelijk te leven. Dat is een mooi levensmotto. Waarom zouden we dit los laten tijdens een vakantie? Ook vakantie vieren kan op een bewuste manier om zo onze omgeving zo min mogelijk te belasten.

Vakantie vieren in eigen land is al een mooi streven. Geen vliegtuigen de lucht in sturen en weinig kilometers rijden. Dat is ook nog eens fijn voor de portemonnee. Aangekomen op het vakantieadres kan de auto blijven staan en laat de wielen van de fiets maar rondtoeren. Zo ziet u veel meer en het is goed voor milieu en mens. De verse broodjes in de ochtend kunt u ook bij ons in het winkeltje halen.

Drenthe heeft een uitgebreid netwerk om fietstochten te maken. Onderweg fiets u langs lokale verkopers van vlees, groentes en melk.

Verder hebben we veel zonnepanelen die in de zomer goed werk verrichten. We hebben een warmtepomp, waardoor er minder gas nodig is. In onze chalets is inmiddels ook een airco en een elektrische handdoeken radiator geplaatst.

Natuurlijk hebben we zoveel mogelijk ledlampen. We krijgen wel eens vragen of er meer licht kan branden op het veld. Dit doen we bewust zo min mogelijk, zodat de gasten kunnen ervaren dat het nog echt donker kan zijn.

In het sanitair gebouw wordt gedoucht mbv sensoren, waardoor de douche tijd begrenst is. Handdoekjes zijn er niet meer, er is een handendroger.

We hebben een gescheiden afvalstraat, waardoor zoveel mogelijk afval dat hergebruikt kan naar de juiste plek gaat. We zamelen statiegeld flessen in en de opbrengst hiervan gaat ieder jaar naar een goed doel.

Verder proberen we zo min mogelijk papier te gebruiken. We hebben niet zoveel folders meer. In plaats hiervan werken we met een app die u voorziet van informatie. Ook wordt hier mee brood en pizza besteld. En we kunnen iedereen tegelijk nieuwsberichten versturen.

Als laatste werken we zoveel mogelijk met bestaande materialen. Overal vind u oude materialen terug. Zo is de kampvuurplaats en de laatste aanbouw met privé sanitair voor een groot deel gebouwd met hout dat afkomstig bij het vervangen van een brug over de Beilervaart.

Wees welkom op Charme Camping Vorrelveen in Drenthe!

Wilt u graag een keer verblijven op onze camping of in een van de comfortabele Finse houtstapelbouw chalets? Boek dan snel uw verblijf.

Wilt u nog even meer inspiratie opdoen? Kijk dan nog even rond op de foto galerij.

Graag zien we u een keer op onze kleinschalige, rustige en comfortabele camping!