Kleinschalige camping Drenthe

Bent u op zoek naar een plezierige, rustige en kleinschalige camping in Drenthe? Misschien kunnen wij u helpen. Charme Camping Vorrelveen is een kleine camping met ruime plaatsen en heeft een uitnodigende en prettige sfeer.

De camping is landelijk gelegen en een pareltje tussen de weilanden in. Een zeer groen terrein met alle luxe van thuis.

Drenthe

Waarom naar Drenthe?

Drenthe heeft een afwisselende natuur: veenmoerassen, heidevelden, zandverstuivingen en bosgebied. En u vindt in Drenthe oude resten van nederzettingen; namelijk de hunebedden. Op vele plaatsen in Drenthe zijn deze te vinden. Het Hunebedmuseum in Borger is ook het bezoeken waard. Met een binnen en buitenruimte waan je je helemaal in de tijd van de hunebedbouwers.

Drenthe is een dun bevolkte provincie en geeft daarom de rust en de ruimte die velen zoeken om even los te komen van het dagelijkse ritme. De vele bankjes in de natuurgebieden geven de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen in de natuur. Pak de fiets en ga op ontdekkingsreis in een van de natuurgebieden rondom de camping.

Charme Camping Vorrelveen

Deze mooie beelden zijn eenvoudig te bewonderen vanaf deze kleinschalige camping in Drenthe. Er zijn 27 ruime plaatsen en indien u liever iets huurt, zijn er 3 Finse houtstapelbouw vakantiewoningen. Deze woningen zijn geschikt voor 4-5 personen en hebben eigen sanitair. Er is verwarming en u heeft een luxe keuken tot uw beschikking. Afwassen hoeft  niet, omdat er een vaatwasser aanwezig is. Komt u met een kindje die nog in een kinderbedje slaapt, dan hebben wij die ook te huur samen met een kinderstoel. Als het in de zomer erg warm is, kunt u koelen middels een airco die in de woningen geplaatst zijn.

De kampeerplaatsen zijn allen gesitueerd rond 3 velden. Op het grote veld is ook de kampvuurplaats waar met regelmaat een gezellig kampvuur wordt georganiseerd. Er wordt dan koffie bereid met een ouderwetse pruttelpot. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven.

De camping ligt 7 kilometer van een winkel af, daarom kunt u bij ons heerlijk vers brood bestellen. Dat is af te halen ieder ochtend in het winkeltje op de camping. U vindt hier ook streekproducten en huisgemaakte jam. Probeer die eens, ze smaakt puur en verrukkelijk. Of geniet eens van de pizza’s die Bianca voor u maakt!

Kleinschalige camping in Drenthe

Camping Vorrelveen is een gemoedelijke kleine camping waar u ruimte en rust krijgt om te ontspannen. En terwijl de kinderen heerlijk spelen op het speelveld dat naast de kampeerplekken ligt, kunt u ook eindelijk eens dat boek lezen die al zo lang ligt te wachten. Af en toe even omhoog kijken om naar het speelveld, want er zijn verschillende plaatsen die zicht bieden op het speelveld.

Komt u graag eens langs op Charme Camping Vorrelveen, boek dan snel een plekje via de button hierboven.

Wilt u nog even op de fotogalerij kijken, klik dan even hier.

Waarom naar deze kleinschalige camping in Drenthe: rust, ruimte natuur, kindvriendelijk, comfort, prettige sfeer, vers brood en pizza’s.