Kleine Kindvriendelijke camping

 

Kleine Kindvriendelijke camping Vorrelveen is uitermate geschikt voor jong en oud, zelfs uw trouwe viervoeter mag u meenemen naar deze rustig gelegen camping.

Lekker wandelen of fietsen in één van de mooie natuurparken. Ga lekker zwemmen in één van de vele zwemplassen in de omgeving. Bezoek één van de leuke en gezellige dorpjes die Drenthe rijk is en kom helemaal tot rust op de camping.

Kleine Kindvriendelijke camping Vorrelveen

Onze kleine kindvriendelijke camping biedt tal van mogelijkheden voor de kinderen.

Er zijn skelters aanwezig die gratis te gebruiken zijn. Er is een trampoline voor uren springplezier, een klimfort en een kabelbaan zodat de kinderen zich uitermate kunnen vermaken. Het is vaak een hele klus om uw kind aan tafel te krijgen om te eten. Wanneer er gespeeld wordt, is er geen tijd voor eten.

De kindvriendelijke camping beschikt ook over een verwarmde huiskamer met (strip)boeken en genoeg spelletjes voor urenlang vermaak. Regelmatig zijn hier kinderen en volwassenen te vinden. De kinderen lekker aan het spelen terwijl de volwassenen een krantje of een boek aan het lezen. Weer of geen weer, zo is er altijd de mogelijkheid voor vermaak en ontspanning.

Meerdere keren per week wordt er speciaal voor de kinderen een kampvuur gemaakt waar ze marshmallows en broodjes kunnen roosteren. Of heerlijk smullen van de zelfgemaakte pannenkoeken. Welk kind geniet hier nu niet van? Later genieten de volwassenen van de koffie die in een ouderwetse pruttelpot is bereid boven het vuur.

Is het warm weer en hebt u zin in een verkoelend ijsje? U kunt zelf een ijsje uit de vriezer halen, u noteert dit in het aanwezige schrift en later bij vertrek wordt dit met u verrekend.

Verse broodjes, zuivel en pizza’s

Op de camping is een kleine winkel waar u enkele boodschapjes kan doen. Er is verse zuivel van een ondernemer boer uit de buurt. Kinderen kunnen ’s morgens dit zelf komen halen en gelijk de verse broodjes meenemen voor het ontbijt. Een traktatie is tijdens de vakantie een door Bianca bereide pizza eten. Daar smult iedereen van.

Het Blauwe meer vanaf kleine kindvriendelijke camping

Bezienswaardigheden en activiteiten met kinderen

Hieronder staan enkele van de vele activiteiten die u met u kind(eren) kunt ondernemen vanaf Camping Vorrelveen.