Kleine camping voor kinderen

 

Kamperen met kinderen is leuk en uitdagend. Leuk omdat de meeste kinderen in hun element zijn als ze buiten kunnen spelen. Uitdagend om een leuke kleine camping voor kinderen te vinden die genoeg te spelen heeft en ook weer niet te veel prikkels uitstraalt. Bij de kindvriendelijke Charme Camping Vorrelveen bent u aan het juiste adres voor een leuke vakantie in de leukste provincie Drenthe.

Kinderen spelen de hele dag door

Na het ontbijt gaan de kinderen spelen en komen tussendoor wat drinken en gaan weer snel verder spelen. Een blij kind die bezig is, is wat je graag ziet.

Kinderen spreken af bij de trampoline of gaan skelter rijden. ze zijn vaak zo moe dat ze heel snel in slaap vallen in de avond.

Kleine camping voor kinderen en hun ouders

Behalve speelgoed is het belangrijk dat kinderen veilig kunnen spelen. Een kleine camping is overzichtelijk en u kunt van een afstandje uw kind goed in de gaten houden. Natuurlijk spelen de kinderen vaak verstoppertje en verliest u uw kind ook wel eens uit het oog, maar in Drenthe is er het Naoberschap. Vaak ziet iemand anders wel waar uw kind uithangt of zich verstopt heeft.

Naast de vele skelters in verschillende maten heeft het ruime speelveld een trampoline, een kabelbaan en een speelfort met zandbak.

Tijdens de vakantiedagen wordt er een groots kampvuur gehouden op de camping. Voor de kinderen wordt er altijd iets lekkers gemaakt en voorafgaand wordt er een luchtige en grappige verhalenronde gedaan met alle kinderen. Kinderen vertellen dan iets over wat ze gedaan hebben of wat ze graag willen worden. Soms wordt er een heus circus geïmproviseerd!

Charme Camping Vorrelveen

Op onze kleine camping met 27 plaatsen is er voor iedereen iets te kiezen. Plekje met uitzicht, de hele dag zon, wat schaduw, uitzicht op het speelveld of een camperplaats. In overleg is er veel mogelijk. Vind u het fijn om eigen sanitair te hebben, huur dan een van onze 3 units met privé sanitair voor een klein bedrag per dag.

Wilt u graag vakantie vieren met vrienden of familie die geen kampeermiddel hebben, kijk dan eens bij onze houten vakantiehuizen die we in de verhuur hebben. Er zijn 3 robuuste Finse houtstapelbouw chalets voorzien van eigen sanitair. en wat heel fijn is, de bedden zijn opgemaakt als u aankomt!

Hoe lekker is het om de dag te starten met heerlijk vers brood. Wij bakken voor u iedere dag verse broodjes die u vooraf bestelt. Neem dan ook huisgemaakte jam mee uit het winkeltje, dat is pas een goed begin van de dag. Op deze kleine camping voor kinderen is het een feestje als de kinderen de broodjes in de ochtend ophalen.

Heeft u de hele dag Drenthe verkent en in de avond niet veel zin meer om te koken, bestel dan een verse pizza. Die wordt naar wens gemaakt en bij uw kampeermiddel bezorgd. Dat is wat de vakantie onbezorgd maakt!

kamperen op het platteland

Kom kamperen bij de kindvriendelijke Camping Vorrelveen

Op het terrein is veel voor de kinderen te doen, maar in de provincie barst het van de kinderactiviteiten. Behalve Zoo Bizar, Ellert en Brammert, het Gevangenismuseum en het Hunebedmuseum heeft Drenthe nog meer kleinere activiteiten te doen met kinderen.

Wat dacht u van een speelbos of een uitkijktoren; er zijn er verschillende in Drenthe. Ga eens kijken bij een schaapskooi of  loop eens een GEO-cache route. Een toffe zoektocht met het hele gezin mbv GPS coördinaten, dat vind ieder kind leuk!

Kijk ook eens op deze link voor de leukste kinderactiviteiten in Drenthe.

Zoekt u voor dit jaar nog een leuke kleine camping voor kinderen, aarzel dan niet en boek een mooie kampeerplaatsje voor uw gezin!