Kleine camping met privé sanitair

 

Comfortabel kamperen; wie wil dat nu niet! Charme Camping Vorrelveen is een kleine camping met privé sanitair.

De camping heeft 27 plaatsen met 3 units privé sanitair die u per dag kunt huren. Daarnaast zijn er 3 Finse houtstapelbouw vakantiehuisjes die het hele jaar door te huren zijn.

Charme Camping Vorrelveen in Drenthe

De camping is een charme camping met landelijke ligging in het hart van Drenthe. Er liggen verschillende natuurparken vlakbij de camping. Fietsen, wandelen, cultuur snuiven of gewoon een dag lekker niets. Het kan allemaal.

Comfortabel kamperen

Op onze rustige camping, waar kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan, zijn 3 units met eigen sanitair te huren. Geen gesleep met toiletspullen en de handdoek laten hangen en je eigen toilet. Dat is toch wel een heel fijne extra luxe op de camping. De units zijn ruim en er is naast een douche en toilet, een wastafel en een verwarming.

De algemene sanitair ruimte heeft naast 3 douche ruimtes, een was cabine, verschillende wastafels en 5 toiletten. En daar is ook vloerverwarming zodat de voeten heerlijk warm blijven tijdens de koude dagen.

In de aanbouw komen extra wastafels voor de vaat.

Terwijl u de afwas doet, kunnen de kinderen heerlijk spelen op het speelveld of in de huiskamer.

Na een lekkere warme douche, haalt u de broodjes op in het winkeltje. De avond ervoor besteld en nu heerlijk vers gebakken brood met huisgemaakte jam. Voor de jam worden vooral vruchten gebruikt vanaf het terrein. Heerlijk ook een beetje rode of zwarte bessenjam door de yoghurt. Yoghurt is ook in het winkeltje te vinden; die komt van de lokale boer. Dat is toch ook comfortabel dat je niet op pad hoeft voor zulke lekkernij!

Prachtig uitzicht tijdens kamperen op het platteland

Ontspannen op kleine camping met privé sanitair

Op de camping vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Daarom staan we altijd paraat voor vragen en krijgt u bij aankomst alle benodigde informatie. Een kopje koffie bij aankomst is ook heerlijk. Dan begint de vakantie pas echt!

Vanaf de camping kunt u zo uw fietsroute opstarten via de fietsknooppunten. Het wandelknooppunten netwerk is ook aanwezig in Drenthe. Er is veel schoonheid te ontdekken in Drenthe. Heeft u even geen inspiratie, de eigenaren beschikken over een map vol met allerlei fiets- en wandelroutes.

Ontspannen kan ook in een van de vele musea die Drenthe rijk is. Duik eens in de geschiedenis van Drenthe en bezoek een van de volgende musea:

  • het Hunebedmuseum
  • het Veenmuseum
  • de Koloniën van Weldadigheid
  • het Gevangenismuseum.

Een dagje op de camping is ook heerlijk. Speel met anderen een jeu de boules competitie of een potje tafeltennis. Of eindelijk eens dat mooie boek lezen en de rust van het buiten zijn over je heen laten komen. Luisteren naar alle vogels die hun liedje zingen of kijken hoe de koeien het gras kort eten. Na een paar dagen bent u echt ontspannen.

Koken hoeft niet als u geen zin heeft, bestel bij de campingeigenaren een overheerlijke huisgemaakte Pizza. Er is voldoende keuze voor iedereen.

Comfortabel genieten

Kampeert u altijd en wilt u ook eens wat extra comfort? Huur dan een keer tijdens uw verblijf een unit op onze kleine camping met privé sanitair! 

Heeft u er nog vragen over, neem gerust contact met ons op. Kijk ook nog eens rond op de fotogalerij om inspiratie op te doen.

Vakantietijd is altijd een fijne tijd waarin het allerbelangrijkste is dat de gast met voldoening naar huis gaat.

Genieten is eenvoudig!