Kleine camping Drenthe

Vanuit uw ruime plek op onze parkachtige kleine camping Drenthe heeft u weidse uitzichten en ziet u de mooiste zonsondergangen, en geniet van de mooie sterrenhemel. Kent u alle sterrenbeelden nog?

 

Ruim opgezette charme campingKleine camping Drenthe

De kleine camping Drenthe is ingericht met 28 ruim opgezette plekken voor uw tent of caravan en straalt rust en ontspanning uit.

Tevens zijn er 4 plekken voor een camper beschikbaar. Deze 4 plekken zijn speciaal aangelegd op de camping voor campers, zo is er aandacht besteed aan de verharde ondergrond zodat de camper altijd stevig staat. De camperplaatsen bevinden zich uiteraard op de charme camping zelf.

De camping is voorzien van een kleine winkel voor de ‘vergeten’ boodschap zoals koffiefilters, rijst, pasta, sauzen, verse streekproducten en heerlijke zelfgemaakte jam. Voor het ontbijt kunt u verse broodjes bestellen.
Zo kunt u als u laat arriveert op de camping toch nog een voedzame maaltijd bereiden.

De kleine camping Drenthe is voorzien van een mooi groen grasveld en is zeer netjes onderhouden.

 

Duurzaamheid en het milieu

Duurzaamheid en het milieu zijn voor ons erg belangrijk en daar is de kleine camping Drenthe ook op ingesteld. Zo zijn alle waterkranen voorzien van waterbespaarders en als u de waterkraan gebruikt zal deze automatisch stoppen.

We maken gebruik van groene stroom en groen gas om het milieu het minst te belasten. We maken gebruik van een energiezuinige Hr-ketel om het water en de verwarming mee te verwarmen.

 

De kruidentuin van charme camping Vorrelveen

Op de kleine camping Drenthe is een kruidentuin aangelegd. U kunt te allen tijde gebruik maken van de verse kruiden uit de kruidentuin zodat u altijd kan koken met verse kruiden bij uw maaltijd.

Hebt u zin in een verse huisgemaakte pizza? Dat kan ook bij ons op de camping. Als u doorgeeft welke pizza u wilt wordt die voor u bereid en zelfs bij uw tent of caravan gebracht. Voor de pizza wordt gebruik gemaakt van de kruidentuin zodat u altijd verse ingrediënten krijgt.

Kleine camping Drenthe

Zelfgemaakte pizza’s

Bezienswaardigheden in de buurt van kleine camping Drenthe

Het Nationaal park Dwingelderveld ligt op zo’n 10 kilometer afstand. Het park kent een rijke flora en fauna. Er bevindt zich een groot heideveld, een schaapskooi en een informatiecentrum. Hier is voor de jeugd ook veel te beleven en zijn er leuke kinderroutes uitgezet.

Het Hijkerveld  is een uitgestrekt bos- en heidegebied op zo’n 4 kilometer fietsafstand. Hier is een grote Schoonebeker schaapskudde die ’s nachts in de schaapskooi verblijft.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.