Kleine Camping Drenthe

Charme Camping Vorrelveen, gelegen in het buitengebied van Beilen, is een mooie en goed onderhouden Kleine Camping in Drenthe. Deze camping is afgelopen jaar beloond met 5 groene sterren van de ANWB. Daarmee zijn we een kleine TOP camping. Voor een kleine camping is dit een hoge score. U kunt dit terug zien in het comfortabele toiletgebouw met privé sanitair, de goed onderhouden grasmat en het royale uitzicht vanaf vele kampeerplaatsen. Ook is er voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en niet te vergeten de prettige sfeer die het uitstraalt. Gasten voelen zich snel thuis bij ons.

Comfortabel toiletgebouw

Het toiletgebouw is zeer comfortabel dankzij de vloerverwarming die het gebouw aangenaam maakt tijdens de koude periodes in het jaar. Het heeft 3 douchecabines, 1 was cabine, 5 toiletten, een aantal wasbakken en een huiskamer. Verder hebben 3 privé sanitair ruimtes gerealiseerd.

In de huiskamer kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl ouders de afwas doen. Er is ook een groot assortiment leesboeken die u kunt lenen.

Gastvrijheid

Gastvrijheid staat zeer hoog in het vaandel op onze kleine camping Drenthe, vanaf het moment dat u aankomt tot aan vertrek. Wij wonen op het terrein en zijn daarom vaak aanspreekbaar. Er is een klein winkeltje die ook als receptie functioneert. Hier meld u zich en daar rekenen we af bij vertrek.

In het winkeltje haalt u verse broodjes af die u de avond vooraf bestelt via de APP.

Camping APP

Deze App is er speciaal voor onze gasten. U bestelt via deze app uw broodjes, maar ook een keer pizza of soep wilt. Ook als u wilt deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd is de App het communicatiemiddel. U wordt bericht over de maaltijd via de App, wanneer het is en wat er op het menu staat.

Onderhoud kleine camping Drenthe

Het terrein voelt prettig aan en door de aanleg, het onderhoud en het gebruik van vele bloeiende struiken is het net op u in een park kampeert. U krijgt een heerlijk kop koffie zodat u na de reis even kunt omschakelen voordat u gaat opbouwen. Heerlijk is dat! De eigenaren staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Het meeste onderhoud plegen we zelf, maar soms hebben we hulp van een maatschappelijk geïndiceerde stichting. Zo proberen wij maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Royaal uitzicht

Vanaf vele kampeerplaatsen biedt deze kleine camping in Drenthe een fenomenaal uitzicht op de ondergaande zon. De weidsheid van het landschap geeft rust en biedt vogelspotters een gevarieerd aanbod van vogels. De camping heeft dan ook een landschappelijk karakter zoals de omgeving. Gelukkig heeft de camping veel groen op het terrein en bieden de bomen die her en der staan voldoende schaduw tijdens warme dagen. Dit uitzicht en een goede grasmat wordt door vele gasten gewaardeerd. Bekijk ook eens de foto’s van de camping.

Kom met kinderen naar deze kleine camping Drenthe

Kamperen met kinderen op Camping Vorrelveen is een groot feest voor de kinderen. Zij maken vele vriendjes en vermaken zich totdat de zon ondergaat. Er is een trampoline, kabelbaan, klimfort, zandbak en vele skelters waarmee vele kilometers worden afgelegd. En dan na een dag vol spelen is er nog een kampvuur. Leuker kan kamperen niet worden. En dat allemaal op een kleine camping in Drenthe.