Kleine Camping Drenthe

Charme Camping Vorrelveen is een mooie en goed onderhouden Kleine Camping in Drenthe. Deze camping is afgelopen jaar beloond met 3 en een halve ster van de ANWB. Voor een kleine camping is dit een hoge score. U kunt dit terug zien in het comfortabele toiletgebouw, de goed onderhouden grasmat, het royale uitzicht vanaf vele kampeerplaatsen, voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en niet te vergeten de prettige sfeer die het uitstraalt.

Comfortabel toiletgebouw

Het toiletgebouw is zeer comfortabel dankzij de vloerverwarming die het gebouw aangenaam maakt tijdens de koude periodes in het jaar. Het heeft 3 douchecabines, 1 was cabine, 4 toiletten, een aantal wasbakken en een huiskamer. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl ouders de afwas doen. Er is ook een groot assortiment leesboeken die u kunt lenen.

Royaal uitzicht

Vanaf vele kampeerplaatsen biedt deze kleine camping in Drenthe een fenomenaal uitzicht op de ondergaande zon. De weidsheid van het landschap geeft rust en biedt vogelspotters een gevarieerd aanbod van vogels. De camping heeft dan ook een landschappelijk karakter zoals de omgeving. Gelukkig heeft de camping veel groen op het terrein en bieden de bomen die her en der staan voldoende schaduw tijdens warme dagen. Dit uitzicht en een goede grasmat wordt door vele gasten gewaardeerd. Bekijk ook eens de foto’s van de camping.

Kinderen spelen volop

Kamperen met kinderen op Camping Vorrelveen is een groot feest voor de kinderen. Zij maken vele vriendjes en vermaken zich totdat de zon ondergaat. Er is een trampoline, kabelbaan, klimfort, zandbak en vele skelters waarmee vele kilometers worden afgelegd. En dan na een dag vol spelen is er nog een kampvuur. Leuker kan kamperen niet worden. En dat allemaal op een kleine camping in Drenthe. 

Gastvrijheid

Gastvrijheid staat zeer hoog in het vaandel op onze camping, vanaf het moment dat u aankomt tot aan vertrek. Het terrein voelt prettig aan en door de aanleg, het onderhoud en het gebruik van vele bloeiende struiken is het net op u in een park kampeert. U krijgt een heerlijk kop koffie zodat u na de reis even kunt omschakelen voordat u gaat opbouwen. Heerlijk is dat! De eigenaren staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u hier heerlijk broodjes bestellen die iedere ochtend door de eigenaren zelf worden gebakken. Dat is echt een feestje!

Ruime plaatsen op kleine camping in Drenthe