Kindvriendelijke Charme Camping Vorrelveen

In het centrum van Drenthe

Op ca. 7 kilometer van de nationale parken Drents Friese Wold en Dwingelderveld ligt de Kindvriendelijke Camping Vorrelveen. Een autovrije en kleine camping waar liefhebbers van rust, natuur en weidse uitzichten volledig aan hun trekken komen.

U ontdekt op uw eigen manier en in uw eigen tempo wat Drenthe u allemaal te bieden heeft.

Dankzij de ligging in het centrum van Drenthe en de charmante opzet en speelse indeling van het terrein mag de camping zich een Charme Camping noemen.

Het is een ruim opgezet terrein, waar vele bijtjes en vogels zich tegoed doen aan alles wat er te vinden is. Dankzij de juiste aanplant is er een veelvoud aan insecten en vogels te spotten.

De ligging is landelijk en het open karakter met groene onderbrekingen zorgt ervoor dat de gast kan genieten van de weidsheid en daardoor iedere avond van een prachtige zonsondergang. De camping zelf ademt rust en ontspanning uit. Hoogstens heeft u “last” van vogelgeluiden.

De kruidentuin op de camping, waaruit de gast mag plukken, zorgt voor een culinaire aanvulling op uw diner of voor een lekkere frisse muntthee.

De camping is zeer geschikt voor kinderen. Een eigen speelterrein met leuke speeltoestellen doet natuurlijk wonderen. En voor de waterliefhebbers ligt op ca. 3 km. het Blauwe Meer. Een mooie natuurplas.

Kindvriendelijke camping Drenthe

Kindvriendelijke camping

Kinderen vermaken zich prima bij ons. Er worden snel vriendjes gemaakt bij de trampoline. Met de grote keuze aan skelters is er voor ieder kind iets te vinden waarmee ze over het terrein kunnen rijden en de verse broodjes halen in het winkeltje ’s morgens. Soms blijven ze hangen op het speelveld om te spelen op de trampoline of de zandbak in het fort waardoor het wat langer kan duren voordat de broodjes er weer zijn. Maar hoe mooi is het om zoveel plezier te zien bij de kinderen! Kamperen met kinderen is toch het mooiste wat er is. Op de tafeltennistafel of de jeu de boules baan kan er een mooie competitie gespeeld worden. Kijk ook even op de pagina kamperen met kinderen.

Kampvuur

Enkele keren per week wordt er kampvuur gemaakt. Dat is een feestje voor klein en groot. Een overdekte BBQ-plaats waar voor de kinderen pannenkoekjes worden gebakken of zelf Marsh Mellows maken. Daar kijken de kinderen altijd naar uit. En dan, onder het genot van een kop koffie uit de ouderwetse pruttelpot, komen de verhalen van iedereen.

Kampvuur camping Drenthe
kindvriendelijk camping

Plattelandsverblijf op Charme Camping Vorrelveen

Kamperen of logeren op het platteland is verblijven in de natuur van het platteland. Voor de jongeren zijn er rondom de camping zoveel mooie en uitdagende activiteiten te ondernemen. Soms even kijken bij de koeien bij de buren. Meer informatie vind u ook op:

Camping Vorrelveen is behalve een Vekabo camping ook een geselecteerde Charme Camping van de ANWB en kunt u ons vinden bij Rustiek kamperen. Verder kunt u bij ons terecht met de ACSI actie card en de CKE kaart!

Geef een reactie