Charme camping Vorrelveen

In het centrum van Drenthe

Op ca. 7 kilometer van de nationale parken Drents Friese Wold en Dwingelderveld ligt Camping Vorrelveen. Een autovrije en kleine camping waar liefhebbers van rust, natuur en weidse uitzichten volledig aan hun trekken komen.

U ontdekt op uw eigen manier en in uw eigen tempo wat Drenthe u allemaal te bieden heeft.

Dankzij de ligging in het centrum van Drenthe en de charmante opzet en speelse indeling van het terrein mag de camping zich een Charme Camping noemen.

Het is een ruim opgezet terrein, waar vele bijtjes en vogels zich tegoed doen aan alles wat er te vinden is. Dankzij de juiste aanplant is er een veelvoud aan insecten en vogels te spotten.

De ligging is landelijk en het open karakter met groene onderbrekingen zorgt ervoor dat de gast kan genieten van de weidsheid en daardoor iedere avond van een prachtige zonsondergang. De camping zelf ademt rust en ontspanning uit. Hoogstens heeft u “last” van vogelgeluiden.

De kruidentuin op de camping, waaruit de gast mag plukken, zorgt voor een culinaire aanvulling op uw diner of voor een lekkere frisse muntthee.

De huiskamer is er voor de gezelligheid en heeft een bibliotheek en wasmachine.

De camping is kindvriendelijk. Een eigen speelterrein met leuke speeltoestellen doet natuurlijk wonderen. En voor de waterliefhebbers ligt op ca. 3 km. het Blauwe Meer. Een mooie natuurplas.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.