Kindvriendelijke camping Drenthe

De kindvriendelijke camping Drenthe ligt gelegen tussen de verschillende natuurparken in de omgeving en is geschikt voor jong en oud.

 

De kindvriendelijke camping DrentheKindvriendelijke camping Drenthe

De kindvriendelijke camping Drenthe beschikt over 28 ruim opgezette plekken en 4 aangelegde plekken voor campers met een goed verharde ondergrond. Voor de kinderen is er een speciaal aangelegd speelveld beschikbaar. Hier kunnen kinderen op de skelter crossen, urenlang op de machtige trampoline springen, genieten van de kabelbaan en spelen in een heus speelfort.

De camping beschikt over een verwarmde huiskamer waar allerlei spelletjes en boeken aanwezig zijn. Hier zijn volop kinderen en ouders te vinden. De kinderen heerlijk aan het spelen en is de ouder een krant of boek aan het lezen. Speciaal voor de kinderen wordt er ook een kampvuur gebouwd om daar broodjes in te roosteren of heerlijke pannenkoeken in te bakken. Is het warm weer en krijgt u trek in een ijsje? U pakt het ijsje uit de vriezer, noteert dit in het aanwezige schrift en pas aan het eind van uw verblijf wordt dit met u verrekend.

De omgeving van de camping

De ligging van de kindvriendelijke Charme Camping Vorrelveen biedt voor fiets en wandel liefhebbers voldoende genot. Op een kleine afstand vindt u de mooiste plekjes van Drenthe. Het Nationaal park Dwingelderveld ligt op zo’n 10 kilometer afstand. Er bevindt zich een groot heideveld, een schaapskooi en een informatiecentrum. Hier is voor de jeugd ook veel te beleven en zijn er leuke kinderroutes uitgezet.

Het Drents-Friese Wold ligt op ongeveer 7 kilometer afstand. Dit is een zeer groot natuurgebied waar u vele kilometers fietsend of te voet kunt afleggen. Vlak bij het dorpje Beilen bevindt zich Terhorsterzand. Een klein bosgebied met een zwemplas die vrij toegankelijk is.

Naast al dit natuurschoon zijn er ook verschillende dorpjes te bezoeken waaronder het museumdorpje Orvelte. Vraag op de camping naar meer informatie.

We heten u van harte welkom op onze kindvriendelijke camping Drenthe

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.