Kindvriendelijke camping

Kindvriendelijke camping Vorrelveen is uitermate geschikt voor jong en oud, zelfs uw trouwe viervoeter mag u meenemen naar deze rustig gelegen camping. Lekker wandelen of fietsen in één van de mooie natuurparken, ga lekker zwemmen in één van de vele zwemplassen in de omgeving, bezoek één van de leuke en gezellige dorpjes die Drenthe rijk is of kom helemaal tot rust op de camping.

 

Kindvriendelijke camping Vorrelveen

Onze kindvriendelijke camping biedt tal van mogelijkheden voor de kinderen.

Er zijn skelters aanwezig die gratis te huur zijn, er is een trampoline voor uren springplezier, er is een klimfort en een kabelbaan zodat de kinderen zich uitermate kunnen vermaken. Voor de hele kleintjes zijn er verschillende spelletjes, er is duplo om mee te spelen en er wordt voorgelezen.

Kindvriendelijke camping

De kindvriendelijke camping beschikt ook over een verwarmde huiskamer met (strip)boeken en genoeg spelletjes voor urenlang vermaak. Regelmatig zijn hier kinderen en volwassenen te vinden. De kinderen lekker aan het spelen en de volwassenen een krantje of een boek aan het lezen. Weer of geen weer, zo is er altijd de mogelijkheid voor vermaak en ontspanning.

In het weekeind wordt er speciaal voor de kinderen een kampvuur gemaakt waar ze marshmallows en broodjes kunnen roosteren en heerlijk zelfgemaakte pannenkoeken kunnen bakken. Welk kind geniet hier nu niet van.

Is het warm weer en hebt u zin in een verkoelend ijsje? U kunt zelf een ijsje uit de vriezer halen, u noteert dit in het aanwezige schrift en bij vertrek wordt dit met u verrekend.

 

Bezienswaardigheden in de buurt van de  kindervriendelijke camping Vorrelveen

Achter Beilen ligt het Terhorsterzand. Een gebied met bos, heide en vennen, en er is een zwemplas die vrij toegankelijk is.

Nationaal Park Drents-Friese Wold is ook zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Geniet van een heerlijke boswandeling en kom lekker tot rust in de natuur.

© Copyright Camping Vorrelveen 2020

Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp en realisatie Koen Edens.