Kindervakantie in Drenthe

Op vakantie gaan iets waar iedereen naar uit kijkt. Je gaat immers hele leuke dingen doen. Soms ook wel hele spannende dingen. Dat kan namelijk zo zijn door de ogen van een kind. Daarom is het zo belangrijk als de vakantie ook voor de kinderen heel geslaagd gaat worden. In Drenthe kan dat heel goed. Er zijn vele activiteiten te ondernemen voor peuters en tieners en iedereen die hiertussen in valt. Dus kom op kindervakantie in Drenthe!

Kindervakantie op Camping Vorrelveen

Vanaf onze camping in het hart van Drenthe kan u heel goed al die leuke, spannende, actieve, interessante en inspirerende uitjes gaan ondernemen. En blijven jullie een dagje op de camping. Geen probleem. Op de camping spelen de kinderen zo lang, dat ze gehaald moeten worden voor iets te drinken of te eten. Er zijn skelters, trampoline, kabelbaan, speelfort, tafeltennistafel en genoeg ruimte om verstoppertje te spelen.

Met mooi warm weer zetten we sproeiers op het speelveld waar heerlijk onder gespeeld wordt. Skelters zijn er in verschillende grootte, zodat er voor de peuters iets is en voor de tieners. Als het weer even niet goed is, kan er in de recreatieruimte gelezen worden, spelletje spelen om iets moois bouwen met de duplo.

kampvuur op leuke kindercamping

Kampvuur op de camping

Er is veel te spelen op de camping. Maar 2 keer per week wordt er centraal een kampvuur gemaakt. Dat is altijd een feestje. Soms zitten er wel 30 kinderen in een cirkel om het vuur. Volwassenen mogen hier niet tussen zitten. De papa’s en mama’s mogen eromheen staan. Er wordt altijd iets lekkers gemaakt. Maar vaak wordt er ook iets ondernomen. Zoals een levend circus nabootsen of een leuk spel. Elk kind verheugd zich enorm hier op. Dat is wat een kindervakantie in Drenthe zo leuk maakt!

Daarna wordt er vaak koffie gemaakt voor de volwassenen. Heerlijke ouderwetse pruttelkoffie, daar kan een ieder zich op verheugen. Dan komen de mooiste verhalen naar boven. De volgende dag zeg je net even anders goedemorgen!

Kindervakantie in Drenthe

Op de camping is veel te doen en zullen de kinderen zich prima vermaken. Maar daarbuiten zijn heel veel leuke activiteiten te ondernemen voor peuter, kids en tieners. Maak maar een keuze uit een kleine greep van alle activiteiten die er in Drenthe te doen zijn: