Kindercamping

Bent u op zoek naar een kleine kindvriendelijke camping in Drenthe, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Charme Camping Vorrelveen is een echte familiecamping. Kamperen met kinderen is de leukste manier van vakantie vieren. Voor kinderen hoeft de camping niet heel groot te zijn. Zij willen gewoon lekker buiten spelen en vriendjes maken op de kindercamping. 

Buiten spelen

Het voordeel van kamperen is dat je de hele dag lekker kan buiten spelen. Zodra de rits van de tent open gaat sta je al buiten. Ook op een kleine kindercamping maak je genoeg vriendjes en valt er heel veel te ontdekken.

Zelfs als het wat fris is, met een extra trui aan is het al snel fijn buiten. De kinderen kunnen de broodjes gaan halen bij het winkeltje. Die staan iedere ochtend vers gebakken klaar!

Kamperen is één avontuur

Samen kamperen is altijd spannend en een groot avontuur. Waar gaan we naar toe? Maar ook het slapen in een tent brengt altijd wat spanning met zich mee. Gelukkig zijn er op een Nederlandse kindercamping altijd veel vriendjes om mee te spelen en praten in je eigen taal. Bij ons staan er ook veel skelters in alle maten klaar om mee te rijden. Die kun je gewoon pakken. Voor de allerkleinste onder ons tot de grootste kinderen. En op de camping is veel ruimte om een hele tocht te maken met de skelter of om de broodjes te gaan halen met de aanhanger. Gelukkig is het ook veilig, want de camping is autoluw.

kindercamping Drenthe

Kindercamping Vorrelveen

Je hoeft echt niet alle dagen op pad om de kinderen te vermaken. Behalve skelters is er een groot speelveld, trampoline, kabelbaan, tafeltennistafel en een klimfort. Er is genoeg te doen. Neem vooral geen nette kleren mee, want de kinderen blijven niet schoon na de hele dag buiten spelen. En als ouder heb je ook even wat tijd voor jezelf als de kinderen heerlijk spelen. Eindelijk dat goede boek lezen! Als het wat slechter weer is, hebben we ook een huiskamer waar spelletjes en boeken zijn.

In het toiletgebouw hebben we een extra ruime douche met 2 douchepanelen. Zo kun je 2 kinderen tegelijk douchen of samen met je kindje douchen. En voor de hele kleintjes is er een douche met badje en opklapplank.

Wat gaan we vandaag doen?

Behalve een leuke dag op de camping, heeft Drenthe heel veel activiteiten die vanaf de camping heel goed te ondernemen zijn.

  • Zwemmen in het Blauwe meer
  • Het Blote Voeten pad in Appelscha
  • Klimpark in Grolloo of in Appelscha
  • Hunebedmuseum
  • Ellert en Brammert
  • De Drentse Koe
  • Schaapskooi in Ruinen, Orvelte of Hijken
  • Het pad van Theodor in Orvelte
  • Uitkijktoren Holmers Halkenbroek of de Bosberg
  • …………. en zo voort.

Er zijn zo veel leuke activiteiten te bedenken dat je de hele vakantie alle dagen wat zou kunnen doen. Maar het is ook veel te leuk om op de camping te spelen.

lekker springen

Charme Camping Vorrelveen Kindercamping

De kinderen zijn ook altijd heel blij als er kampvuur is. John gaat dan vuurtje stoken en iets lekkers voor de kinderen maken zoals pannenkoekjes of marsh-mellows. Maar voordat het genieten is van dat lekkers, gaat John met de kinderen een spelletje doen of een heus circus nabootsen. Altijd een succes!

Heeft u geen kampeermiddel? Wij hebben 3 houten vakantiehuisjes die u kan huren. Zeer comfortabel en op een mooie locatie gelegen op de camping.

Verder realiseren wij in 2022 3 cabines met privé sanitair. Dan kunt u uw eigen ruimte huren voor het gezin. Geen gesleep meer met handdoeken en douche spullen.

Bent u enthousiast geworden voor deze kindercamping, boek dan snel een plekje!