Kindercamping Drenthe

De rustig gelegen kindercamping Drenthe is uitermate geschikt voor jong en oud, zelfs uw trouwe viervoeter mag u meenemen naar deze camping. Lekker wandelen of fietsen in één van de mooie natuurparken, ga lekker zwemmen in één van de vele zwemplassen in de omgeving, bezoek één van de leuke en gezellige dorpjes die Drenthe rijk is of kom helemaal tot rust.

 

De kindercamping Drenthe

Kindercamping Drenthe

Kindercamping Drenthe biedt tal van mogelijkheden voor kinderen om zich uitermate te vermaken.

Er is speciaal voor kinderen een speelveld aangelegd waar ze zich urenlang kunnen vermaken. De camping beschikt over een trampoline voor uren springplezier, een kabelbaan, een heus speelfort en stoere skelters die gratis te huur zijn. In het weekend wordt er voor kinderen een kampvuur gemaakt waar ze zelfgemaakte pannenkoeken kunnen bakken of marshmallows en broodjes kunnen roosteren. Welk kind geniet hier nou niet van? Als het weer wat slechter wordt is er een verwarmde huiskamer waar tal van spelletjes aanwezig zijn. Weer of geen weer, er is altijd tijd voor plezier.

 

De omgeving van Drenthe

Drenthe biedt tal van mogelijkheden voor natuurliefhebbers. De omgeving is rijk aan verschillende natuurparken die u zeker een keer gezien moet hebben. Maak eens een heerlijke boswandeling en geniet van al het moois wat Drenthe u te bieden heeft. Er zijn tal van wandel en fietsroutes door Drenthe aangelegd waar u de mooiste plekken van de provincie te zien krijgt. Bezoek eens één van de hunebedden waar de provincie over beschikt of bezoek eens het museumdorp Orvelte. Is het warm weer en zoekt u verkoeling? In de omgeving van kindercamping Drenthe bevindt zich het blauwe meer op circa 3 kilometer afstand. Een mooie natuurplas waar speciaal voor kinderen een afgezet deel is waar ze kunnen zwemmen.

Bekijk hier de film van kindercamping Drenthe

Kindercamping Drenthe