Kidscamping

 

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Drenthe, lees dan even verder hieronder. Camping Vorrelveen is een echte kidscamping!

Klein en overzichtelijk zonder al te veel prikkels, maar met voldoende te spelen. Dat is toch wat iedere ouders voor zijn/haar kinderen zoekt. En dan ook in de omgeving veel vertier voor de kinderen.

Charme Camping Vorrelveen

Met 27 plaatsen en 3 vakantiewoningen mogen we wel stellen dat de camping klein is. De sfeer op de camping is plezierig en iedereen voelt zich al snel thuis en op de plaats bij ons. Zowel voor de ouderen als jongen gezinnen is de camping een fijne plek om vakantie te vieren. Of je nu een dag op het terrein blijft of de weide en afwisselende omgeving gaat verkennen.

Een kampvuur om de dag af te sluiten is toch een feestje met lekkers voor de kinderen en koffie voor de papa’s en mama’s. Met regelmaat wordt dit gedaan, gewoon omdat het altijd zo gezellig is.

Kinderactiviteiten op de camping

Er is een groot speelveld, waar de kinderen vaak te vinden zijn. Hier hebben ze de ruimte om al hun fantasie kwijt te kunnen. Met de skelters en op de trampoline of in het speelfort kunnen ze uren bezig zijn. Kinderen verliezen zich snel in tijd.

Er zijn gelukkig verschillende maten skelters zodat zowel kleine als wat grotere kinderen tegelijk op de skelters kunnen. Vaak wordt er een garage of een wasstraat nagespeeld. Of ze halen in de ochtend het vooraf bestelde verse brood op met de skelter en een bak erachter.

De trampoline is een echte ontmoetingsplaats. Hier worden de sterke verhalen uitgewisseld en de nieuwste kunstjes getoond.

Op het veld staat ook 2 picknicktafels zodat de ouders hier een oogje in het zeil kunnen houden onder het genot van een kopje koffie. De kinderen, maar ook de ouders vermaken zich prima op deze kidscamping.

De camping ligt aan een weg, maar gelukkig is het geen drukke weg en het spelen concentreert zich niet in de buurt van de weg.

Wat te doen buiten de kidscamping

Drenthe heeft een legio aan mogelijkheden wat met kinderen ondernomen kan worden.

U hoeft zich niet vervelen in Drenthe en op Charme Camping Vorrelveen.

Kom genieten in Drenthe, kom naar Camping Vorrelveen!

In vakanties is ons publiek meestal wat afwisselend met senioren en jonge gezinnen. Het speelveld voor de kinderen ligt naast het kampeerveld; de voetbal rolt niet snel de voortent in. Buiten de vakanties om wordt onze rustige en kindvriendelijke camping vooral bezocht door vakantiegangers zonder kinderen.

Vindt u het leuk om Kidscamping Charme Camping Vorrelveen te bezoeken en Drenthe te ontdekken, kijk dan snel in uw agenda wanneer er ruimte is voor een bezoekje. Het kan al vanaf 1 overnachting op de camping en vanaf 2 overnachtingen in een vakantiewoning. Even ertussen uit geeft al snel een vakantiegevoel.

Heeft u specifieke vragen, neem dan met ons contact op via deze link.

Genieten is zo eenvoudig!