Kamperen

Buiten zijn, buiten leven en de sleur van de dag doorbreken. Midden in de natuur staan en tot rust komen. Dat is waar kamperen voor bedoeld is. Overnachten op een andere plek als thuis.

Camping Vorrelveen

Camping Vorrelveen heeft 25 plaatsen waar zowel de gast met de tent, met de caravan en met de camper terecht kan. Voor gasten met de camper hebben we plaatsen die verhard zijn waardoor u veilig van het terrein af kan zonder dat u vast komt te zitten na regen. Meld altijd even met welk kampeermiddel u komt zodat we een geschikte plaats voor u kunnen uitzoeken. De camping heeft een goed sanitair gebouw voorzien van vloerverwarming wat heel fijn is tijdens koude en vochtige dagen. Voor gezinnen of mensen die hulp nodig hebben tijdens het douchen is er een ruime douche met 2 douchepanelen.

Kamperen met het gezin

Vakantie vieren met het gezin kan door een huisje te huren of een hotel boeken, maar kamperen is een manier van vakantie vieren waarmee je als gezin heel dicht tot elkaar komt. Het begint al door een locatie uit te zoeken waar je naartoe wilt zoals naar Drenthe. Je gaat op zoek naar activiteiten die je kunt ondernemen zoal het Blote voeten pad lopen, naar Orvelte of naar het Hunebedmuseum. Dan kun je goed verblijven op Charme Camping Vorrelveen, een kleine kindvriendelijke camping waar je heel goed vanaf activiteiten kunt ondernemen. De camping heeft een groot speelveld, waar de kinderen volop spelen en genoeg skelters om uit te kiezen.

hooglander kidscamping Drenthe

Kamperen in Drenthe

Drenthe is vakantie vieren in een provincie met vele gezichten. Er zijn Nationaal Parken als het Dwingelder veld, het Drents-Friese woud, Het Drentse AA gebied en nog vele andere kleinere natuurparken. Maar er zijn ook veel museums te bezoeken. Ook de liefhebber van een terrasje komt in Drenthe aan zijn trekken. De meeste plaatsjes hebben gezellige terrassen waar u na een heerlijke wandeling weer even wat energie kan opdoen. Met kinderen zijn er ook vele leuke activiteiten te ondernemen.

Kamperen in het Groen

Camping Vorrelveen is onderdeel van Vekabo dat een nieuwe naam heeft gekregen. Nu heet de organisatie “in het Groen” en staat voor verschillende plattelandsaccommodaties in het Groen die door het hele land zitten. We zijn ook onderdeel van de ANWB Charme Campings en zijn trots op het feit dat we onszelf een Charme Camping mogen noemen. Met de CKE kaart van de ANWB en de ACSI kaart krijgt u korting in het laagseizoen.

Wilt u meer weten over kamperen op onze Charme Camping Vorrelveen, lees dan even verder op