Kamperen met de hond

Als we op vakantie gaan, gaat de hond vaak mee. U hoeft de hond echt niet naar het asiel te brengen. Op Charme Camping Vorrelveen kunt u prima kamperen met de hond. 

Uw hond krijgt ook altijd veel aandacht van de kinderen die op de camping zijn. Zij zijn vaak dol op honden.

Op Camping Vorrelveen kamperen met de hond

De camping is klein met 27 toeristische plaatsen. Uw trouwe viervoeter mag op alle plaatsen mee. Daar zijn geen uitzonderingen. Kinderen spelen op het speelveld naast het kampeerterrein, waardoor er niet veel onverwachte prikkels zijn voor uw hond. Behalve een kindvriendelijke camping, zijn we ook een hondvriendelijke camping.

Uw hond laat u uit langs de weg of u gaat naar een van de vele hondenlosloopgebieden in de buurt.

Uiteraard zijn er vele natuurgebieden waar u heerlijk kan wandelen met uw huisdier. De meeste zijn toegankelijk. Er zijn maar enkele stukjes waar u niet mag komen met de hond. Vraag gerust even bij de eigenaar waar u mag lopen met de hond.

Op de camping is een speciale afvalbak voor uw hondenzakjes na het uitlaten die bij de ingang van de camping gesitueerd is. En komt u met een hond vol modder terug van uw wandeldag, dan kan u de viervoeter zijn pootjes afspoelen op een speciale plaats hiervoor.

Activiteiten met de hond

Behalve de vele wandelingen die u met uw huisdier kan maken, zijn er ook enkele plaatsen waar u uw hond kan laten zwemmen. Het Blauwe meer is dichtbij de camping en een prachtig stukje natuur. iets verder weg is het canada meer, waar ook een meer is speciaal voor hond of paard.

In Beilen is een Hondenspeeltuin, de plek voor uw dier om de energie even te laten gaan en te ontspannen. Ook honden vinden dat fijn. Het is ook een ontmoetingsplaats voor de baasjes van de dieren. Dit is een leuke activiteit dat u kan doen tijdens het kamperen met de hond.

Chalet Heide

Op de camping zijn 3 Finse houtstapelbouw vakantiehuisjes. In huisje Heide mag ook uw hond overnachten. Kijk even op de site bij het huisje wat u allemaal hierin kan verwachten.

kamperen met de hond

Kom kamperen of logeren met uw hond!

Wij willen u, uw gezin en uw huisdier graag van harte welkom heten op onze Charme Camping!

Wilt u graag nog even naar foto’s van de camping of van het chalet kijken?

Heeft u nog vragen of wilt u graag boeken, klik dan even of de betreffende link.