Kamperen met camper

 

Kamperen met je eigen voorziening is de afgelopen 2 jaar enorm toegenomen. De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat veel mensen Nederland hebben (her)ontdekt als vakantieland. Ook Drenthe is erg in trek. De campings hebben het druk en de natuurgebieden worden goed bezocht. Vele vakantiegangers boeken in eigen land een vakantie en ook kamperen met camper is een van de populaire vakantieopties. Kom genieten van de ruimte op het platteland!

Charme Camping Vorrelveen

Charme Camping Vorrelveen is een camping met 27 toeristische plaatsen en 3 houtstapelbouw chalets. Het terrein ligt in landelijk gebied, heeft een ruim aanbod aan flora en zorgt voor vele prachtige vergezichten overdag en ’s avonds. Behalve dat we vele plaatsen hebben voor caravans en tenten, hebben we ook meerder plaatsen voor campers. Er zijn op het terrein meerdere plaatsen ondergronds verhard, waardoor er voor de campers een stevige ondergrond is en toch in het groen kunnen staan. Er zijn plaatsen die gemakkelijk zijn voor het op- en afrijden en er zijn enkele plaatsen die prettig zijn als de camper wat langer op de plaats blijft staan.

De camping heeft veel voorzieningen. Er is een ruim toiletgebouw met vloerverwarming. Het gebouw wordt uitgebreid met extra vaatwastafels, wc en privé sanitair. U kunt iedere avond verse broodjes bestellen voor de volgende dag, welke af te halen zijn in het winkeltje. In het winkeltje kan u ook heerlijke eigengemaakt jam kopen en andere lekkernij en streekproducten. En heeft u een avond geen zin om te koken, bestel dan een overheerlijke pizza bij Bianca!

hooglander kidscamping Drenthe

Kamperen met camper in Drenthe

Kamperen met de camper geeft een gevoel van vrijheid. U kunt gaan en staan waar u wilt. Drenthe heeft voldoende mogelijkheden om heerlijk rond te reizen. Camping Vorrelveen heeft enkele plaatsen op het terrein wat het reizen overdag gemakkelijk maakt. Maar ook voor 1 nacht bent u van harte welkom! Drenthe is een mooie provincie die voor iedereen iets te bieden heeft. Alles is er te vinden: natuur, cultuur, stad of platteland. Er zijn verschillende nationaal parken.

  • Drents Friese woud
  • Dwingelder veld
  • Fochteloërveen
  • Drentse AA gebied
  • de Hondsrug

Genieten met hoofdletters

Vakantie is genieten! Iedereen vult de vakantie in naar eigen wens. Bij ons zijn vele wensen te vervullen. Rustige plaats, meer mensen om je heen, zicht op het speelveld, zon of schaduw. Er zijn vele mogelijkheden. Tussen 1 april en 30 september is de camping open en staan wij voor u klaar om u te helpen aan een mooie plek en geven u informatie over de omgeving. Wilt u bij ons overnachten en genieten van een mooie en comfortabele locatie, boek dan snel een verblijf of snuffel even langs de fotogalerij!