Kamperen in het Groen

 

Bij Kamperen in het groen kan u aan verschillende dingen denken. Een groene omgeving, kleine groene camping, landelijk kamperen, natuurcamping, natuurkampeerterrein zijn allemaal voorbeelden. Bij “In het Groen” kan het allemaal. En bij Charme Camping Vorrelveen kan u ook kamperen.

De camping ligt in een landelijke omgeving met een grote verscheidenheid aan natuurgebieden in de nabije omgeving. Wandelen en fietsen zijn activiteiten die vanaf de camping te ondernemen zijn of u zoekt een natuurgebied in de buurt op. Het Drentse landschap kenmerkt zich door een afwisseling van bos, heide, vennen en weilanden. Juist die variatie maakt het landschap zo aantrekkelijk.

prachtig uitzicht

Natuurlijk Kamperen in het Groen

Groen is in de natuur de meest voorkomende kleur, vandaar dat de kleur groen geassocieerd wordt met (nieuw) leven en natuurlijkheid. Groen is een kleur die een rustgevende werking heeft en dus zorgt voor ontspanning, vrede en balans. Het is niet voor niets dat staren in de verte over een weiland een heel plezierig en relaxed gevoel kan geven. Maar daarnaast geeft het ook energie. Onze gasten laden zich dan ook helemaal op tijdens een verblijf op onze camping. Geel is de kleur van de zonneschijn en staat voor geluk en energie. Kijken over het weiland als de zon schijnt is de ideale combinatie! Hoe fijn is dat als je bij het ochtendgloren de rits van de tent openmaakt en je blik over het weiland laat gaan.

Kleine “groene” Camping

Wij zijn een kleine camping met 25 plaatsen en 3 vakantiehuisjes, gelegen in een groene landelijke omgeving. Lopen over een frisgroene grasmat is een heel plezierige beleving.

We zijn letterlijk groen en ook op het gebied van duurzaamheid zijn wij groen. We werken zoveel mogelijk met duurzame producten. Zo nemen we voor onze maaltijden zo veel mogelijk bij lokale ondernemers af. We hebben zuinige verlichting. Het waterverbruik proberen we middels sensoren bij de douche te beperken.  Miv 2022 komt de stroom vanaf onze zonnepanelen die komende winter geplaatst gaan worden. Afval wordt zoveel mogelijk gescheiden.

En ook voor uw verse broodjes ’s morgens hoeft u niet naar het dorp te rijden. Die haalt u gewoon in ons winkeltje op het terrein.

Kamperen “In het groen”

Kamperen bij “In het Groen” is het zelfde als kamperen bij Vekabo. Alleen die naam gebruiken we niet meer. Vekabo is een nieuwe weg ingeslagen om alle accommodaties mee te nemen in de naam. “In het Groen” is de nieuwe naam. Dat staat voor het aanbieden van een vakantie in het groen; op het platteland of bij de boer. Rust, aandacht en energie staan centraal. Precies die woorden staan voor een weidse blik over het veld, onderweg zijn en gastheerschap. Dat staat allemaal bij ons hoog in het vaandel.

Behalve de beleving van het groene veld, draagt het ontdekken van de prachtige Drentse natuur bij aan het vakantiegenot. Kom genieten van de groene belevenissen en maak uw vakantie één om niet te vergeten!

  • Speurtocht voor kinderen
  • Boerengolf
  • Bezoekerscentrum Appelscha of Ruinen
  • Hooglanders spotten
  • Beleef het gebied van de schaapskuddes op het Hijkerveld of het Doldersummerveld