Kamperen in Drenthe

Altijd al een keer willen kamperen in Drenthe? Dan bent u bij camping Vorrelveen aan het juiste adres. De gastvrije camping heet u van harte welkom.

 

Waarom kamperen in Drenthe?Kamperen in Drenthe

Drenthe is voorzien van vele natuurparken die op steenworp afstand te vinden zijn van de camping. Fiets één van de vele fietsroutes door de prachtige natuuromgeving of volg één van de vele wandelroutes die u alle mooie plekjes van Drenthe laten zien. Struin over de heide, geniet van het mooie uitzicht en de rust om u heen. Op ongeveer 3 kilometer bevindt zich het blauwe meer, een mooie natuurplas waar u heerlijk kunt zwemmen. Aan de kleintjes is ook gedacht, zo zijn er speciaal afgezette zwemgelegenheden voor kinderen. Vraag bij ons op de camping naar meer informatie.

 

Camping Vorrelveen

Camping Vorrelveen heeft 28 ruim opgezette kampeerplekken voor uw tent of caravan en beschikt tevens over 4 camperplaatsen met een goed, verharde ondergrond. De camping beschikt over gratis Wi-Fi dat overal op de camping te gebruiken is. Kinderen kunnen zich prima vermaken, zo zijn er stoere skelters gratis te gebruiken, is er een kabelbaan, een machtige trampoline voor uren springplezier en een heus speelfort. Bij slechter weer kunt u terecht in de verwarmde huiskamer. Daar bevinden zich tal van spelletjes en is hier de mogelijkheid om een krantje te lezen.

’s Avonds kunt u gaan BBQ ’en met uw familie, vrienden of mede-gasten op de overdekte BBQ plaats.

In het weekend wordt er speciaal voor de kinderen een kampvuur gemaakt waar ze marshmallows en broodjes kunnen roosteren en heerlijk zelfgemaakte pannenkoeken kunnen bakken.

De camping beschikt over een kleine campingwinkel voor de ‘vergeten’ boodschap. Hier kunt u terecht voor pasta, koffiefilters, rijst, zelfgemaakte jam, verse streekproducten enzovoort.

 

We willen er voor zorgen dat kamperen in Drenthe voor u een unieke ervaring wordt.Kamperen in Drenthe