Kamperen bij de boer

Kamperen op het platteland is meestal kamperen bij de boer. Op Charme Camping Vorrelveen is het kamperen tussen de boeren. Rondom een mooi aangelegd terrein lopen de koeien in de wei. U kunt letterlijk op enkele meters afstand kamperen, met uw caravan, tent of vouwwagen, van de koeien. Hoe leuk is het als u geniet van het uitzicht en de koeien in de wei heerlijk aan het grazen zijn.

Alle boerenbedrijven rondom de camping laten hun koeien buiten grazen. Dat komt de melk alleen maar ten goede. De koeien zijn ook altijd erg blij als ze weer naar buiten mogen na de winter. Als u tijdens uw kampeervakantie gaat fietsen, kunt u ook zien dat er veel koeien buiten zijn. Bij ons is het eigenlijk kamperen vlak bij de boer. Daarom zijn wij ook een VEKABO camping. Wij zijn zelf geen boer, dus geen geluidsoverlast of mestgeuren, maar hebben wel de gezellige nieuwsgierige koeien in onze achtertuin.

kamperen bij de boer met nieuwsgierige koeien

De camping is een gedeeltelijk open terrein met een mooie grasmat. U wordt dagelijks getrakteerd op prachtige vergezichten en spectaculaire zonsondergangen. Vele gasten hebben tussen hun vakantiekiekjes een plaatje van de ondergaande zon. Daarom staan er bankjes op het terrein die u een blik over het land geven. U kunt bij onze foto’s kijken om een goede indruk te krijgen van de camping.

Kamperen bij de boer is een puur Hollandse manier van vakantie vieren. Wij hebben zelf geen boerenbedrijf, maar met regelmaat gaan we met onze gasten op bezoek bij de buren. Zo kunt u kijken en horen hoe het er aan toe gaat bij bv een melkveebedrijf. Onze kleine gasten kijken ook bij de kalfjes en mogen ook melk proeven die die dag door de koe geschonken is. Soms gebeurt het dat er overdag een kalfje geboren wordt in de wei. Dat is toch prachtig als u dat mag meemaken.

Wilt u graag een keer kamperen bij ons, boek dan snel via deze link of bel voor een mooie plaats. Misschien is er wel een plaats vlak bij de koeien!

uitleg over het melkenheerlijke melk tijdens kamperen bij de boer klein beetje helpenkoeien kijken tijdens kamperen bij de boer