Huren op de camping

Een gezellige kampeervakantie is iets waar velen naar uitkijken het komende jaar. Veel mensen wonen in de stad en willen graag ertussenuit. Even naar een plek waar ruimte is. Wandelen, fietsen, vogels kijken of gewoon van het uitzicht genieten. Een chalet huren op de camping is comfortabel, knus en heeft alle fijne ingrediënten van een kampeervakantie. Overdag lekker actief en daarna heerlijk relaxen op de camping.

Vakantie op de camping is leuk

Charme Camping Vorrelveen is leuk aangekleed. Er zijn allerlei knusse en sfeervolle hoekjes. Zo vind u ook op de camping een kruidentuin waaruit geplukt mag worden. Daar staat heerlijke rozemarijn voor bij de aardappeltjes of munt voor de thee! Je kunt heerlijke pizza bestellen bij Bianca. Of schuif een keer aan als er een gemeenschappelijke maaltijd is. In de zomer wordt met regelmaat een heerlijke 3-gangen diner gemaakt. En er wordt meerdere keren per week een kampvuur gemaakt. Dan is er eerst wat lekkers voor de kinderen en vervolgens worden de ouders getrakteerd op een heerlijke kop koffie. Gemaakt met een ouderwetse koffiepruttelkan die boven het vuur hangt. Dat is al een belevenis op zich.

Kampvuur tijdens huren op de camping        bloemen en kruiden     

 

Waarom huren op de camping

Tijdens een kampeervakantie ben je pas echt samen. Maar wat als je geen kampeermiddel hebt. Dan huur je toch gewoon een heel fijn Fins houtstapelbouw chalet. Even heerlijk weg met elkaar, weg van alle drukte en weg van de stress! Neem je hangmat mee en laat de rust over je heen komen. De kinderen spelen lekker met andere kinderen en sluiten nieuwe vriendschappen. Dit is pas echt genieten! Huren op de camping geeft de gezelligheid van de camping en de luxe van thuis. Onthaasten op Camping Vorrelveen is een koud kunstje.

        Chalet met uitzicht        Kamperen met kinderen

Avontuur in Drenthe

Drenthe heeft vele natuurgebieden die erom vragen om ontdekt te worden. Vele wandel en fietspaden zijn in de afgelopen jaren aangelegd. Zo zijn er ook fiets- en wandelknooppunten waarmee u uw eigen route kunt plannen. En voor de kinderen zijn er genoeg avonturen te beleven zoals bij:

Bent u van plan om tijdens uw vakantie iets te huren op de camping, kijk dan snel bij Charme Camping Vorrelveen en boek een vakantie in zo’n leuk chalet.