Huisje in Drenthe met hond

U zoekt een leuk vakantiehuisje in Drenthe, waar u uw hond ook mee kunt nemen. Dan kunnen wij u helpen. Charme Camping Vorrelveen heeft 3 leuke, comfortabel Finse huisjes van houtstapelbouw. En in 1 daarvan mag uw hond ook verblijven. Een vakantie vieren en uw viervoeter mag mee, dat is heel fijn. Charme Camping Vorrelveen heeft een huisje in Drenthe met hond.

Charme camping Vorrelveen

Wij hebben een kleine camping met 27 toeristische plaatsen en 3 Finse houtstapelbouw vakantiehuisjes met een veranda. De veranda geeft u een prachtig uitzicht over het weiland, waar ook vaak de koeien van de buren staan te grazen. Een weidse blik over het veld geeft iedereen rust en een moment om even los te koppelen van thuis. Het feit dat de huisjes op een camping staan, geeft veel mogelijkheden. Er zijn meer mensen om contacten te maken en voor kinderen is er een leuk speelveld met trampoline, kabelbaan en speelfort. Zij kunnen de hele dag skelter rijden en volop nieuwe vriendschappen sluiten. Op het kampeerveld wordt er 2 keer per week een kampvuur gemaakt.

Huisje op Rustige Camping TT Drenthe

Chalet Bloeiende heide

Dit chalet geeft onze gasten de mogelijkheid om de hond mee te nemen. Het huisje heeft 2 slaapkamers, voor maximaal 4 personen. Er is een uitgebreide keuken met oven, inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser. Verder is er een koffiezetapparaat en waterkoker en voldoende kastruimte. Uiteraard heeft het huisje voldoende materialen als bestek, servies, potten en pannen. Buiten staat een haard, waar u hout kunt stoken en heerlijk grillen. Kijkend over het weiland geeft dit mooie avonden om lekker lang buiten te zijn.

Met uw hond de Drentse bossen in

We hebben in de omgeving voldoende natuurgebieden om uw trouwe viervoeter lekker te laten lopen en ravotten. We zitten midden tussen het Nationaal Park Drents-Friese woud, Het Dwingelderveld en het Hijkerveld. Hier zijn meerdere losloopgebieden. In Beilen is er ook een hondenspeeltuin. Verschillende gasten zijn hier al naar toe geweest. Voor hond en baasjes is een huisje in Drenthe met hond een waar feestje!

natuur bij rustige camping

Waarom een huisje in Drenthe met hond

Onze huisjes zijn het hele jaar te huren. Eventjes weg uit de drukte om de natuur in te gaan en lekkere lange wandelingen te maken is een weldaad voor mens en dier. Waarom dan bij Camping Vorrelveen:

  • comfortabele huisjes
  • iedere ochtend verse broodjes
  • meerdere natuurgebieden vlakbij
  • hond, maar ook kindvriendelijk
  • het prachtige uitzicht over het weiland met iedere avond genieten van de zonsondergang
  • goed te combineren met kamperende vrienden of familie.

Kortom een huisje huren in Drenthe met hond is een waar feestje voor iedereen en geeft u een heerlijke vakantie!